Τουρκία: Έριξε στον γκρεμό την έγκυο γυναίκα του για να λάβει την ασφάλεια ζωής της

Σοκ στην Τουρκία! Τραγική κατάληξη είχε μια 32χρονη, καθώς ο σύζυγός της την έριξε από τον γκρεμό για να διεκδικήσει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής της

Σοκάρει η είδηση που φιγουράρει στον κόσμο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, που θέλει έναν άνδρα στην Τουρκία να έριξε την έγκυο γυναίκα του, κατά τη διάρκεια της απόπειρας για μια selfie, προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής της.

Αρχικά όλα δείχνουν νορμάλ, καθώς κάποιος μπορεί να κάνει λόγο για ατύχημα σε μια προσπάθεια του ζευγαριού να βγάλει μια ρομαντική selfie. Ωστόσο, η πραγματικότητα φαίνεται να διαψεύδει και τον πιο ευκολόπιστο. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρεται, πράγματι ο άνδρας είχε άλλα σχέδια στον νου του.

Η αλήθεια είναι πως ο 40χρονος Χακάν Αϊσάλ συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του, της 32χρονης Σεμρά Αϊσάλ, αλλά και του αγέννητου παιδιού τους, ενώ βρίσκονταν για διακοπές στην κοιλάδα των πεταλούδων στην πόλη Μούγκλα της Τουρκίας.

Όπως αναφέρεται, ο Χακάν φέρεται να έσπρωξε την 7 μηνών έγκυο γυναίκα του από τον βράχο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Το συμβάν μπορεί να έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2018, ωστόσο οι εξελίξεις το επανέφεραν στην επικαιρότητα.

Κι αυτό γιατί ναι μεν αρχικά είχε γίνει λόγος για ατύχημα κατά την προσπάθεια των δυο τους να βγάλουν μερικές selfies, ωστόσο οι εισαγγελείς εντέλει επισημαίνουν πως πρόκειται για προμελετημένη δολοφονία που πραγματοποίησε ο Αϊσάλ, ώστε να μπορέσει να πάρει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής της συζύγου του.

Της εξασφάλισε ασφάλεια ζωής και μετά τη σκότωσε

Στο κατηγορητήριο που εκπονήθηκε για το έγκλημα της «σκόπιμης δολοφονίας» από τον 40χρονο αναφέρεται ότι «σχεδίαζε τη δολοφονία της γυναίκας του, κάνοντας πρώτα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος για λογαριασμό της με εγγύηση 400.000 τουρκικών λιρών και όπου ο μόνος δικαιούχος ήταν ο ίδιος».

Οι εισαγγελείς που ανέλαβαν την υπόθεση ισχυρίστηκαν, με τη σειρά τους, πως ο μόνος λόγος για τον οποίο κάθισαν στην κορυφή του γκρεμού για τρεις ολόκληρες ώρες ήταν για να βεβαιωθεί ο άνδρας πως κανείς δεν θα ήταν σε κοντινή απόσταση ώστε να τους δει και να γίνει μάρτυρας του φρικτού αυτού εγκλήματος. Επιπλέον, ισχυρίστηκαν πως μόλις ο 40χρονος Χακάν βεβαιώθηκε ότι ήταν μόνοι τους, την έριξε σκόπιμα από τον γκρεμό, δίχως δεύτερη σκέψη.

Επιπρόσθετα, στο κατηγορητήριο εις βάρος του άνδρα αναφέρεται πως λίγο αργότερα, μετά το «ατύχημα», ο ίδιος θέλησε να διεκδικήσει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής της Σεμρά. Ωστόσο, το αίτημά του απορρίφθηκε όταν βγήκαν στο φως τα νέα στοιχεία.

Μάλιστα, το Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο της Φετιγιέ έχει ήδη αποφανθεί πως ο άνδρας θα παραμείνει υπό κράτηση με την κατηγορία της προμελετημένης δολοφονίας.

«Η οικογένειά μου κι εγώ ήμασταν συντετριμμένοι, αλλά ο Χακάν δεν έδειχνε καν λυπημένος»

Στο δικαστήριο, μέσω βιντεοκλήσης, μίλησε και ο αδελφός του θύματος, Ναΐμ Γιολκού, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όταν πήγαμε στον ιατροδικαστή για να πάρουμε το σώμα της, ο Χακάν καθόταν στο αυτοκίνητο. Η οικογένειά μου κι εγώ ήμασταν συντετριμμένοι, αλλά ο Χακάν δεν έδειχνε καν λυπημένος».

Αμέσως μετά ο ίδιος συμπλήρωσε με απόλυτη βεβαιότητα: «Η αδελφή μου ήταν πάντα αντίθετη στην ιδέα λήψης δανείων. Ωστόσο, αφού πέθανε, μάθαμε ότι είχε λάβει τρία δάνεια στο όνομά της, για λογαριασμό του συζύγου της. Επίσης, η Σεμρά φοβόταν τα ύψη. Πώς μπορεί να ανέβηκε εκεί πάνω ενώ φοβάται τόσο;».

Image removed.

Όσα υποστηρίζει ο κατηγορούμενος 

Ο κατηγορούμενος Χακάν Αϊσάλ, ερωτηθείς για την ασφάλεια ζωής, υποστήριξε: «Μου αρέσουν τα extreme sports από το 2014. Αλεξίπτωτο, bungee jumping, ράφτινγκ. Γι' αυτό και έκανα ασφάλεια ζωής πριν παντρευτώ».

«Ο τραπεζίτης τακτοποίησε τα χαρτιά»

Στη συνέχεια, όταν τον ρώτησαν για το γεγονός πως ήταν ο μόνος δικαιούχος των χρημάτων από την ασφάλεια ζωής της συζύγου του εφόσον πέθαινε, ο ίδιος απάντησε: «Δεν διάβασα τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου. Ο τραπεζίτης τακτοποίησε τα χαρτιά. Εγώ απλώς το πήγα στη γυναίκα μου για να το υπογράψει. Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιος όρος στο ασφαλιστήριο».

«Δεν έσπρωξα εγώ τη γυναίκα μου»

Τέλος, αρνήθηκε στις κατηγορίες για τη δολοφονία της Σεμρά, επισημαίνοντας: «Αφού βγάλαμε μία φωτογραφία, η γυναίκα μου έβαλε το τηλέφωνο στην τσάντα της. Αργότερα, μου ζήτησε να της το δώσω. Σηκώθηκα και άκουσα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει πίσω μου όταν πήγα να της πάρω το τηλέφωνο από την τσάντα της. Γύρισα και δεν ήταν εκεί. Δεν έσπρωξα εγώ τη γυναίκα μου».

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM