Influencer κακοποιούσε τον σκύλο της για να κερδίσει περισσότερους followers

Μια 20χρονη infuencer συνελήφθη για την κακοποίηση του σκύλου της, ισχυριζόμενη πως ήθελε να αυξήσει τη «δεξαμενή» με τους followers της

Μια 20χρονη influencer σοκάρει με τις αποτρόπαιες πράξεις της στον βωμό των social media και των followers. Η influencer συνελήφθη στην Τζόρτζια των ΗΠΑ όταν ισχυρίστηκε ότι ψέκασε άρωμα στα μάτια του κουταβιού της και του έσπασε τα πόδια προκειμένου να αποκτήσει περισσότερους followers.

Πιο συγκεκριμένα, σάλος προκλήθηκε στα social media όταν η 20χρονη influencer Μπρίτανι Τζόνσον ανέβασε βίντεο στο Instagram Live όπου κακοποιούσε τον σκύλο της. Μάλιστα, η ίδια φέρεται να άρπαξε τον σκύλο της από τον λαιμό, να του έριξε άρωμα στα μάτια και να του έσπασε τα πόδια.

Έπειτα από όλα αυτά, «βροχή» έπεσαν οι καταγγελίες εις βάρος της 20χρονης Αμερικανίδας από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Γεγονός που οδήγησε και στη σύλληψη της Μπρίτανι Τζόνσον σε ένα ξενοδοχείο στις 22 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Η Μπρίτανι Τζόνσον, η οποία είναι ευρέως γνωστή στον κόσμο τω social media ως «Lovely Peaches», έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες followers, ελέγχεται αυτή την ώρα από τις αρμόδιες Αρχές. Παράλληλα, να σημειωθεί πως έχει ήδη ολοκληρωθεί ένα κομμάτι της έρευνας, από την οποία και της απαγορεύτηκε η κατοχή του άτυχου κατοικίδιου της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lovely Peaches ? (@lovelypeachesmusicforever2001)

Η ίδια, μάλιστα, φαίνεται να προθυμοποιήθηκε να δώσει το σκυλί σε καταφύγιο ζώων, ωστόσο η τύχη αυτού δεν είναι για την ώρα γνωστή.

Τέλος, η αστυνομία δήλωσε πως η 20χρονη Τζόνσον ομολόγησε πως έκανε «δηλώσεις στα κοινωνικά Μέσα που είχαν να κάνουν με την κακοποίηση ή τον θάνατο του σκύλου, ώστε να κερδίσει περισσότερους followers».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM