Τραγωδία στην Ιταλία: Πεντάχρονη έχασε και τους δύο γονείς της σε πεζοπορία

Μια πραγματική τραγωδία εκτυλίχτηκε σε περιοχή της Ιταλίας, όπου μια πεντάχρονη έχασε και τους δύο γονείς της σε πεζοπορία στο βουνό – Η μητέρα γλίστρησε και ο πατέρας έπεσε στον γκρεμό προσπαθώντας να τη σώσει

Ένα πραγματικά τραγικό συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στην κοιλάδα Καρμόνικα της Ιταλίας, στη Λομβαρδία, όταν ένα πεντάχρονο κορίτσι έχασε και τους δύο γονείς του κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο βουνό.

Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια βρέθηκε μαζί με φίλους στο σημείο για πεζοπορία, ωστόσο, όπως μεταδίδει η βρετανική «Sun», όταν επέστρεφαν από την πεζοπορία, αναγκάστηκαν να αφήσουν το κανονικό μονοπάτι, εξαιτίας μιας χιονοστιβάδας που είχε μπλοκάρει ένα κομμάτι του, και αποφάσισαν να περπατήσουν κοντά στον γκρεμό.

Το μοιραίο όμως δεν άργησε να συμβεί, καθώς η 35χρονη Βαλέρια Κολέτα –μητέρα του κοριτσιού– γλίστρησε στο χείλος του γκρεμού, πάνω σε χιονισμένο βράχο, και έπεσε στο κενό. Ο 40χρονος Φαμπρίτσιο Μάρκι, σύζυγος της 35χρονης και πατέρας του πεντάχρονου κοριτσιού, στην προσπάθειά του να σώσει την αγαπημένη του έπεσε και εκείνος στον γκρεμό μαζί της από ύψος πολλών μέτρων. Ο θάνατος του ζευγαριού ήταν, δυστυχώς, ακαριαίος.

Αμέσως μετά την τραγωδία, οι φίλοι του ζευγαριού, όταν κατάφεραν να επιστρέψουν σώοι πίσω μαζί με την πεντάχρονη και όντας πραγματικά σαστισμένοι, ειδοποίησαν τις Αρχές.

Μετά  το τραγικό γεγονός, που αφήνει ορφανό το πεντάχρονο κορίτσι, αυτό θα ζει με τον παππού και τη γιαγιά του, προσπαθώντας να ξεπεράσει το αδιανόητο περιστατικό, που σίγουρα αδυνατεί να συλλάβει το μυαλουδάκι της. Για εκείνη, απλά η μαμά και ο μπαμπάς «έφυγαν». Μεγαλώνοντας, δυστυχώς, θα αντιληφθεί πλήρως το τι συνέβη.

Τέλος, να σημειωθεί πως οι σοροί των δύο άτυχων ανθρώπωνεντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν αργότερα από ελικόπτερο που έφτασε στο σημείο.

Italia: Fabrizio Martino Marchi, de 40 años, y su mujer Valeria Coletta, de 35, han fallecido ante la presencia de su hija de 5 años, el matrimonio nunca imaginó que un simple paseo por un acantilado terminaría en una trágica muerte. pic.twitter.com/4krQuaqsKI

— Moises Lopez (@chapoisat) February 4, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM