Αντετοκούνμπο: Σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβε μέρος σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας και του ρατσισμού με αφορμή τη δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd.

Η διαδήλωση έλαβε χώρα στο Μιλγουόκι και ο επαγγελματίας μπασκετμπολίστας δεν ήταν μόνος του. Στο πλευρό του ήταν τα αδέλφια του Αλέξανδρος και Θανάσης, η μητέρα του Βερόνικα, αλλά και η σύντροφός του Μαράια Ρίντλσπριγκερ μαζί με το γιο τους, Λίαμ.

Παράλληλα, με το Γιάννη Αντετοκούμπο διαδήλωσαν και άλλοι παίκτες των Μπακς, όπως οι Μπρουκ Λόπεζ, Φρανκ Μέισον, Στέρλινγκ Μπράουν και Ντόντε Ντι Βιντσέντζο.

Ο επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «δεν μπορώ να αναπνεύσω» και με μία ντουντούκα στα χέρια, δήλωσε:

«Αυτή είναι η πόλη μας και ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια. Θέλουμε την αλλαγή, θέλουμε δικαιοσύνη και για αυτό είμαστε εδώ. Για αυτό είμαστε σε αυτήν την παρέλαση μαζί σας. Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει εδώ, στο Μιλγουόκι, και να μη φοβάται να περπατάει στους δρόμους. Δεν θέλω το παιδί μου να έχει μίσος στην καρδιά του»


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM