Ριφιφί Ψυχικό – 58χρονος: «Η οικογένειά μου κατασπαράζεται στον βωμό της σκοπιμότητας»

Ο 58χρονος κατηγορούμενος για το ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, που κατηγορείται για το ριφιφί σε τράπεζα στο Ψυχικό, ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί τη δύσκολη περίοδο που περνά η οικογένειά του.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή:

«Παρακαλώ όλο τον κόσμο να σεβαστεί τη δύσκολη στιγμή που περνώ εγώ και η οικογένειά μου και να αφήσουν όλοι τη Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της και να μην προσπαθεί κανείς να επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου υφίστανται αήθη επίθεση και κατασπαράζονται στον βωμό της σκοπιμότητας. Η οικογένειά μου θα απέχει παντελώς από οποιαδήποτε πλέον δήλωση, για να μπορέσει να εστιάσει στην αποκατάσταση του πόνου και στην αθώωσή μου».

«Θέλω να πω στην οικογένειά μου “ψηλά το κεφάλι”»

«Όποιος δεν το σεβαστεί αυτό θα με λυπήσει πολύ και όταν θα αθωωθώ, θα είναι αργά. Στην πορεία μου στη ζωή αποδεικνύεται περίτρανα πώς είμαι ως άνθρωπος, πατέρας, σύζυγος και παππούς. Έχω εναποθέσει  την υπόθεσή μου στον δόκτορα Γιώργο Φιτσιάλο, ο οποίος με απόλυτη επιστημονική τεκμηρίωση ευελπιστώ να βοηθήσει τον κύριο ανακριτή στην αποκάλυψη της αλήθειας. Όλα τα υπόλοιπα που διαρρέουν ως κουτσομπολιό δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κατηγορούμενος είμαι μόνος μου, και ουδείς άλλος από το συγγενικό, φιλικό, επαγγελματικό μου περιβάλλον έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στη δικογραφία. Εξάλλου, όπως θα αποδειχτεί, ούτε εγώ έχω εμπλοκή. Αλλά ελλείψει οποιουδήποτε άλλου ενόχου γίνεται προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση στο πρόσωπό μου (…). Θέλω να πω στην οικογένειά μου "Ψηλά το κεφάλι", όπως μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόμαστε στη ζωή» κατέληξε ο 58χρονος κατηγορούμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM