Τέτα Καμπουρέλη: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση»

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για την κατάσταση με την οποία ήρθε αντιμέτωπη μετά τη σύλληψη του συζύγου της για το ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Χαλάνδρι

Η τηλεοπτική αισθητικός, Τέτα Καμπουρέλη, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την σύλληψη του 58χρονου συζύγου της, ενώ δηλώνει πως χρειάζεται την στήριξη του κόσμου σε αυτή την δύσκολη φάση της ζωής της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή αισθητικός ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Ευχαριστώ και καταλαβαίνω το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση. Έχουν μιλήσει οι δικηγόροι μου δεν έχω κάτι άλλο να πω. Χρειάζομαι τη στήριξή σας πραγματικά»

Παράλληλα, οι δικηγόροι του 58χρονου που κατηγορείται για κλοπή στις τραπεζικές θυρίδες ανέφεραν πως ο εντολέας τους αρνείται την κατηγορία, ενώ ζήτησαν να σταματήσει η διαπόμπευση του.

Βασίλης Γκουρούσης Τέτα Καμπουρέλη

Πιο αναλυτικά, οι δυο δικηγόροι του κατηγορούμενου Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης, δήλωσαν:

«Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειας του. Η απολογία του ενώπιον του κ. Ανακριτή θα τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση. Μέχρι τότε παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου ως κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού και να διατηρήσουμε άπαντες την εμπιστοσύνη μας στον αρμόδιο θεσμό, την Δικαιοσύνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM