Τέτα Καμπουρέλη: «Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου»

Δύσκολες ώρες περνά η Τέτα Καμπουρέλη μετά τη σύλληψη του συζύγου της - Η ίδια πιστεύει στην αθωότητά του

Η τηλεοπτική αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στην εκπομπή «Live News», αναφέροντας πως πιστεύει στην αθωότητα του συζύγου της, ο οποίος έχει τη στήριξη της οικογένειας.

Πιο αναλυτικά, η ίδια δήλωσε:

«Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει τη στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλήθεια είναι… Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. Θα πηγαίνω στη δουλειά μου, γιατί πρέπει να σωθώ με κάποιον τρόπο. Να επιβιώσουμε δηλαδή.

Θέλω λίγο να ηρεμήσω. Θέλω λίγο να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Πραγματικά προσπαθώ να συνέλθω και να ηρεμήσουμε. Και προ πάντων τα παιδιά μου. Τα έχουν ξεσηκώσει όλα. Έχουν βγάλει τα air-condition, έχουν "γδύσει" όλο το σπίτι, καθώς και το μαγαζί ψάξανε, μες στον κόσμο. Δεν έχουν βρεθεί τίποτα στοιχεία, πέρα από πέντε κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και δυο σουγιαδάκια, τρία, που έχουμε πάρει από νησιά και το Μοναστηράκι με ένα ευρώ. Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί. Οπλοκατοχή, που έχουν πει αυτοί, αυτά είναι τα στοιχεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM