Βασίλης Γκουρούσης: Ποιος είναι ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη;

Η Βασίλης Γκουρούσης είναι παντρεμένος με την Τέτα Καμπουρέλη εδώ και πάρα πολλά χρόνια

Μαζί με τη γνωστή τηλεοπτική αισθητικό έχουν αποκτήσει τρεις γιους και τρία εγγόνια. Ο Βασίλης Γκουρούσης είναι 58 ετών και δηλώνει επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός, ενώ το όνομά του ήρθε στο προσκήνιο για την κλοπή που είχε γίνει σε τραπεζικές θυρίδες σε περιοχή των βορείων προαστίων πριν από μερικούς μήνες. Μάλιστα, δηλώνει αθώος και δεν δέχεται τις κατηγορίες εναντίον του.

Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης καφέ, σχολής χορού και παιδότοπου.

Με την Τέτα Καμπουρέλη γνωρίστηκαν στα εφηβικά τους χρόνια, όταν εκείνος ήταν 17 και εκείνη 14, στην περιοχή της Καισαριανής, όπου και έμεναν.

Αν και έγινε γνωστός μέσω της συζύγου του, ο Βασίλης Γκουρούσης είχε εμφανιστεί και πριν από τρία χρόνια στο τηλεοπτικό παιχνίδι «My man can».

Η Τέτα Καμπουρέλη είχε δηλώσει για τον σύζυγό της σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να αγωνίζεται και να μην τα παρατάει ποτέ. Έχει όρεξη για ζωή, είναι δημιουργικός και είναι πάντα δίπλα σε εμένα και την οικογένειά μας. Ο δυναμισμός του με έκανε πάντα να αισθάνομαι ασφάλεια στο πλευρό του. Με τον Βασίλη είμαστε μαζί από παιδιά, στην Καισαριανή όπου ζούσαμε. Είναι πολλά τα χρόνια, αν σκεφτείς ότι έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια!

Βασίλης Γκουρούσης Τέτα Καμπουρέλη

Ο σεβασμός και η αγάπη μπορούν να κρατήσουν τον έρωτα ζωντανό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μπορεί να είναι πολλά τα χρόνια, αλλά ο έρωτας δεν σβήνει αν υπάρχουν αυτά τα βασικά στοιχεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM