Ένας μήνας News2U και το πρώτο top 10+1 είναι γεγονός

Πέρασε ένας μήνας, από την ημέρα που το News2u.gr, ξεκίνησε το διαδικτυακό του ταξίδι.

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, 11:11 ακριβώς και ντεμπουτάραμε on air.

Από τότε, μέχρι και σήμερα, τα θέματα τα οποία έχουν δημοσιευθεί στο News2u.gr είναι γύρω από την επικαιρότητα, τη showbiz, την υγεία, την γυναίκα, τον αθλητισμό, το ταξίδι, τις γεύσεις -ασφαλώς- και ό,τι άλλο απίθανο, αλλιώτικο κι ωραίο μάς κέντρισε την προσοχή.

Ποια όμως είναι εκείνα που τράβηξαν περισσότερο το δικό σας ενδιαφέρον; Πάμε να δούμε το top 10+1 (αναπόφευκτα, αφού ξεκινήσαμε στις 11/11) των θεμάτων, έτσι όπως εσείς το διαμορφώσατε.

Η γέννα της Παγώνας στις «Άγριες Μέλισσες» είναι ένα από τα πολλά θέματα για την αγαπημένη σειρά που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον των χρηστών.

Συγκεκριμένα, είναι το πρώτο θέμα σε «χτυπήματα» και όχι άδικα, αφού η γέννα αυτή θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Τα όσα είπε ο Νίκος Μπογιόπουλος για τον Ολυμπιακό, με αφορμή την κόντρα Κόκκαλη- Μαρινάκη κέντρισαν το ενδιαφέρον και έφεραν το θέμα αυτό στις πρώτες θέσεις.

To spoiler για την τελική δυάδα του GNTM φυσικά και διαβάστηκε αρκετά, καθώς το reality μόδας έχει μεγάλο τηλεοπτικό κοινό και όλοι θέλουν να ξέρουν τι θα συμβεί. Το GNTM, γενικότερα, όπως και οι «Άγριες Μέλισσες» (by far), είναι στα καλύτερά σας!

Η πρεμιέρα του Θέμη Αδαμαντίδη με τον Γιάννη Καψάλη και την Γιώτα Γρίβα, φαίνεται ότι ενδιέφερε το κοινό περισσότερο από κάθε άλλη πρεμιέρα, αφού βρίσκεται, με τη σειρά της, στα top σας.

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Θανάσης Βασιλάκος στο News2u.gr, επίσης, είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τους αναγνώστες.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις τρικλοποδιές που του έχουν βάλει, τα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Τα αγριογούρουνα που «ρούφηξαν» κρυμμένη κοκαΐνη σε δάσος της Τοσκάνης προκάλεσαν πολύ γέλιο και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα με τα καλύτερα θέματα του πρώτου μήνα. Χαιρόμαστε, δε, ιδιαίτερα που σας αφορούν -και σας αφορούν πολύ- και θέματα, ανεξάρτητα απ' το αν προκαλούν γέλιο ή αγγίζουν ευαίσθητες χορδές όλων μας, που έχουν να κάνουν με το ζωικό βασίλειο!

To Privilege επέστρεψε και αυτό από μόνο του είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της φετινής σεζόν. Θρυλικό club, πλέον club-resto για όλους, αναδεικνύεται σ' ένα απ' τα αγαπημένα σας - και απ' τα δικά μας, αφού δεν καθόμαστε μέσα. Με τίποτα! Και θέλουμε να σας πληροφορούμε για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη - και όπου αλλού μπορούμε.

Η ταινία Joker «έσπασε» τα ταμεία, καθώς ο ήρωας θεωρείται ο πιο δημοφιλής ήρωας κόμικ. Φυσικό επόμενο, το συγκεκριμένο θέμα να σας τραβήξει την προσοχή. Smile, darlings.

Η «Παριζιάνα» σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Broadway . Πρόσφατα, δε, οι ηθοποιοί βρέθηκαν στο «Αμάρι» για φαγητό και η κάμερα μας τους συνάντησε εκεί. Δεν θα μπορούσαμε να μην τους... ανακρίνουμε, δεν θα μπορούσατε να μην τους λατρέψετε.

Ένα ενδιαφέρον θέμα για γονείς ήταν εκείνο για το μέχρι πότε και πώς χρειάζεται να διαβάζουν τα παιδιά τους. Τα tips και οι συμβουλές ήταν πολύ χρήσιμες για όσους βοηθάνε τα παιδιά τους με τα μαθήματα του σχολείου. Χαιρόμαστε και στην προκειμένη ιδιαίτερα γιατί τα παιδάκια είναι το μέλλον. Όλων μας. Και εμείς επιχειρούμε και να (σας) πάμε μπροστά. Καθ' όλους τους τρόπους.

Για το τέλος, αφήσαμε ένα επίκαιρο θέμα, που δεν είναι άλλο από τον ντελιβερά στον Βόλο, ο οποίος στόλισε το μηχανάκι του σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φυσικά, σε λίγες ώρες κατάφερε να γίνει viral. Oh Christmas tree, oh Christmas tree!

Kαλές γιορτές viewers. Stay tuned!

Δείτε τις (top) φωτογραφίες παρακάτω: