Πόσο ευνοημένος νιώθεις; Το Privilege επέστρεψε & ο Τσιλιχρήστος με το τιμ του τα δίνουν όλα (photos)

Privilege. Θρυλικό στέκι, που ξεπήδησε στα 90s και μας "έφτιαξε" όταν ήμασταν στις αρχές της ενηλικίωσής μας. Ποιος σημερινός 40άρης δεν το θυμάται; Και, ναι, επέστρεψε. Δυνατά! 

Στις 13/10 ο Βασίλης Τσιλιχρήστος (*the ruler) και το τιμ του - επί των δημοσίων σχέσεων, ο πολυαγαπημένος πασών των Αθηνών και όχι μόνο, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος - έκαναν επίσημα εγκαίνια σ' ένα μαγικό rooftop στο Γκάζι, που βλέπει Ακρόπολη και κάθε Κυριακή μπορείς να τον απολαμβάνεις.

Image removed.

Φυσικά, σε ρεσιτάλ στην κονσόλα, σε one man show όπως εκείνος ξέρει! Και ξέρει, με τον (μονα)δικό του τρόπο να σε εξιτάρει και να μη θες να σταματάς να χορεύεις. Προφανώς, όμως, δεν είναι μόνον ο "Τσίλι" το θέμα. Είναι και το ντιζάιν με τους γρανίτες και όχι μόνο, αλλά και οι γεύσεις του. Ο Νίκος Θωμάς (chef patron του εστιατορίου Simul εδώ και 4 χρόνια) έχει δείξει το έργο του εκπροσωπώντας την bistronomy σκηνή στην Ελλάδα.

Σε συνεργασία με τον Κώστα Τερζούδη (chef Villa Mercedes), δημιουργεί ένα μενού μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας βασισμένο στις άριστες πρώτες ύλες, αλλά και τεχνικές - δεν λείπουν ποτέ από τα πιάτα του. Τη δε cocktail list επιμελήθηκε η ομάδα του Lost + Found από τη Λευκωσία, γνωστή για τις διακρίσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο. Το concept είναι "'90s with a twist" είναι στα highlights του: Γνώριμοι τίτλοι των αγαπημένων 90s cocktails, που ωστόσο αλλάζουν μορφή κι αρώματα, διατηρώντας παράλληλα τον γευστικό τους χαρακτήρα. Eδώ (κι αν) είμαστε! 

TIP

Image removed.

Πέρα απ' τις yummy συνταγές (j' adore), τα περίτεχνα κοκτέιλ και τα clean ποτά - αυτονόητο- λειτουργεί καθημερινά από τη δύση του ηλίου μέχρι αργά τη νύχτα. Ως τις δύο για την ακρίβεια. Άλλωστε, τα πολύ after πλέον είναι πασέ. Cheers!

EXTRA TIP 

Τα πάρτι ξεκίνησαν και αυτά που ακολουθούν δεν είναι λίγα! Για πάρτε club(by) γεύση.