Βασιλακόπουλος: Δεν έχει καμία παράλυση ο γιατρός από την Κέρκυρα

Για το φερόμενο δεύτερο περιστατικό παράλυσης που σημειώθηκε στην Κέρκυρα μίλησε ο κ. Βασιλακόπουλος 

Για το φερόμενο ως δεύτερο περιστατικό παράλυσης των κάτω άκρων μετά τη χορήγηση εμβολίου που σημειώθηκε στην Κέρκυρα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Open ο καθηγητής Πνευμονολογίας - Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο καθηγητής στην εισαγωγική του τοποθέτηση δήλωσε πως αναφορικά με το πρώτο περιστατικό που καταγράφηκε στην Κέρκυρα, η νοσηλεύτρια έχει επανέλθει πλήρως και ο ηλεκτροφυσιολογικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε ήταν αρνητικός, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν ήταν Guillain-Barré.

Στη συνέχεια, όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό, ο κ. Βασιλακόπουλος δήλωσε: «Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)».

«Πριν γίνει η ΕΔΕ, πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια. Εξετάστηκε, δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του... κόπηκαν τα πόδια», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος. «Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση», κατέληξε.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM