Σεισμός: Ολυμπιακός και ΑΕΚ έστειλαν τα συλλυπητήρια τους

Ο φονικός σεισμός των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στη Σάμο το μεσημέρι της Παρασκευής (30/10) έχει συγκλονίσει όλο το Πανελλήνιο. 

Ο πόνος από τον θάνατο των δυο 17χρονών παιδιών που καταπλακώθηκαν από τοίχο καθώς επέστρεφαν από το σχολείο τους είναι μεγάλος.

«H λαβωμένη πατρίδα θρηνεί για το χαμό παιδιών της»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ανείπωτη τραγωδία. H λαβωμένη πατρίδα θρηνεί για το χαμό παιδιών της. Συγκλονισμός. Αβάσταχτος ο πόνος των οικογενειών. Η σκέψη μας κοντά τους. Προσευχόμαστε για τη Σάμο, τη Χίο, την Ικαρία, την Κω, τη Σμύρνη, και για όλες τις περιοχές, που δοκιμάζονται από τον Εγκέλαδο».

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω μηνύματος τους στα social media, ανέφεραν:

 

«Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας σε όλους όσους έχασαν τους αγαπημένους τους στον τρομερό σεισμό στην Ελλάδα και την Τουρκία».

https://twitter.com/olympiacosbc/status/1322215423425810433

Μαζί με την Ελλάδα, νεκρούς μετράει και η Τουρκία, καθώς μέχρι στιγμής στην Σμύρνη έχουν καταγραφεί 6 νεκροί και πάνω από 200 τραυματίες.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Ταγίπ Ερντογάν για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του όπου μεταξύ άλλων του ανέφερε πως παρά τις διαφορές που έχουμε οι δυο χώρες θα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM