Μπορεί η γαλοπούλα να είναι το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο έδεσμα, αλλά η παρασκευή της είναι λίγο μπελάς! Σου έχουμε την καλύτερη συνταγή για σίγουρη επιτυχία!
Η γεμιστή γαλοπούλα είναι ένα από τα βασικά φαγητά που δεν λείπει από το menu για το γιορτινό μας τραπέζι.
Είναι κατά βάση, χριστουγεννιάτικο πιάτο και μας αφήνει κάθε Χριστούγεννα άφωνους με τη νοστιμιά της.
Έχει κάποια διαδικασία, αλλά αξίζει το κόπο να δοκιμάσετε να τη φτιάξετε
ΥΛΙΚΑ- 1 μέτρια γαλοπούλα- βάρους 2 με 3 κιλά
- 200 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου
- 12 ξερά βερίκοκα χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα
- ½ φλιτζάνι σταφίδες μαύρες
- 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- ½ φλιτζάνι αμυγδαλόσκονη
- 1 κ.γ πάπρικα
- Αλάτι και πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στο womensnews.gr