ΠΑΟΚ: «Βλέπει» Champions League, 0-0 με ΑΕΚ (pics)

Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που χρειαζόταν. Απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και τώρα φαντάζει αδύνατο να χάσει τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την παρουσία του στο Champions League θα έχει -με τα υπάρχοντα δικαστικά δεδομένα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την τελευταία αγωνιστική- ο ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» διατήρησε το +3 στη δεύτερη θέση από την ΑΕΚ και χάνοντας ο ίδιος τις καλύτερες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, έφυγε με το 0-0.

Επικρατώντας στα σημεία της ομάδας του Καρέρα -που έβγαλε κούραση και επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι-, οι παίκτες του Άμπελ Φερέιρα απέσπασαν το αποτέλεσμα που ήθελαν και άγγιξαν μάλιστα το διπλό σε δοκάρι του Στοχ.

Η βαθμολογία

Ολυμπιακός 88

ΠΑΟΚ 72

ΑΕΚ 69

Παναθηναϊκός 55

Άρης 41

ΟΦΗ 36

Η τελευταία αγωνιστική

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-Άρης

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (48' Βέρντε), Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμόες (76' Αραούχο), Μάνταλος, Κρίστισιτς, Λόπες, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Εσίτι, Μαουρίσιο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (74' Στοχ), Τζόλης (74' Λημνιός), Άκπομ (66' Σφιντέρσκι).