ΑΕΚ: Υποψηφιότητα για το Champions League! 2-0 τον ΠΑΟΚ (pics)

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλο «διπλό» στην Τούμπα επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟΚ, χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα και ξαναμπήκε στο παιχνίδι της κατάληψης της 2ης θέσης της Super League.

Με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει διαβάσει καλά τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ πήρε μια δίκαιη και άνετη νίκη με 2-0 και έπιασε τους Θεσσαλονικείς στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ χτύπησε δύο φορές από στατικές φάσεις, με τον Τσιγκρίνσκι να εκμεταλλεύται την τραγική αμυντική αντίδραση των γηπεδούχων και να ανοίγει το σκορ στο 42΄και με τον Λιβάγια να νικάει στο 82' από το σημείο του πέναλτι τον Πασχαλάκη για το τελικό 2-0.

Η Φερέιρα, πήγε να διορθώσει τα πράγματα με αλλαγές που έκανε, αλλά δεν του βγήκαν, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι. Από την άλλη, η ΑΕΚ συνήλθε μετά την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή και δείχνει πως αν συνεχίσει έτσι, αυτή είναι το φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης!

Στους 59 βαθμούς πλέον οι δύο ομάδες, ισοβαθμούν στη 2η θέση μετά τα μισά των play off και απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια για να μάθουμε ποιος από τους δύο θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Δείτε την ακόλουθη gallery: