ΠΑΟΚ: «Άσφαιρος» και με τον Παναθηναϊκό (pics)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την άσχημη πορεία του στα play off, επανέλαβε το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, φέρνοντας λευκή ισοπαλία κόντρα στον εξαιρετικό Παναθηναϊκό, ο οποίος διαμαρτύρεται και για πέναλτι.

Ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν και πάλι κάκιστος και ακίνδυνος, ο Παναθηναϊκός τον κράτησε άνετα 0-0 και του κόβει τον δρόμο και τις ελπίδες για την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Καλά διαβασμένοι από τον Γιώργο Δώνη οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αν ήταν πιο επικίνδυνοι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, θα μπορούσαν να βρουν ένα γκολ!

Φωνάζουν και μάλλον δίκαια οι «πράσινοι» για τη φάση του 30ου λεπτού, όταν ο Μπουζούκης έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο σώμα του Βαρέλα και στο απλωμένο του χέρι. Ο Σκόμινα έδειξε «παίζετε», συμβουλευόμενος τον VAR.

Δύο καλές φάσεις σε όλο το ματς ο ΠΑΟΚ και αυτές στο β΄ημίχρονο, με τον Μαουρίσιο στη μία να κάνει κάκιστο πλασέ και να μην βρίσκει εστία όπως και ο Μάτος στο φινάλε από τη μικρή περιοχή. Ανώτερος ο Παναθηναϊκός, πίεζε σωστά στα 3/4 του γηπέδου και έκλεβε διαρκώς μπάλες, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Μπουζούκη.

Δείτε την ακόλουθη gallery: