Παναθηναϊκός: «Απίστευτος» o Διούδης, «φτωχός» ο ΠΑΟΚ (0-0)

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στο ΟΑΚΑ, με τον Διούδη να… κρατάει όρθια την ανύπαρκτη στο α' 45λεπτο ομάδα του και τις χαμένες ευκαιρίες να κρατούν τον δεύτερο ξανά χωρίς νίκη στα play of!

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στα play of για τον Παναθηναϊκό, δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική για τον ΠΑΟΚ που έμεινε μακριά από τη νίκη σε αυτά, μετά τη σημερινή τους ισοπαλία στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 2η αγωνιστική του «μίνι» πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά δεν θύμιζε σχεδόν σε τίποτα την ομάδα που έδειχνε άριστο πρόσωπο σχεδόν σε κάθε ντέρμπι, αλλά είχε στο τέρμα του τον Διούδη, που βρέθηκε σε απίστευτη μέρα, ο οποίος για 50 λεπτά έπαιζε μόνος εναντίον όλων, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Λίγος και πάλι ο δικέφαλος, που σε μια βραδιά που θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, ήταν κακός στην τελική προσπάθεια, φλυαρούσε όσο περνούσε η ώρα, και είδε τον προπονητή του να μη διαχειρίζεται καλά το παιχνίδι και να φεύγει από ένα ακόμα ντέρμπι χωρίς νίκη.

Σφίγγει η θηλιά για τον Αμπέλ Φερέιρα, μιας και ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τη 2η θέση.

Το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους. Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην 4η θέση με 46 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ στην 2η θέση με 53, αλλά με ματς περισσότερο από την τρίτη ΑΕΚ.