Παναθηναϊκός: «Λευκή» ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το σημερινό ντέρμπι «αιωνίων», ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική των play off της Super League 1, με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό με πολύ πάθος και με στρατηγική από τον προπονητή τους, να πιέσουν την άμυνα του Ολυμπιακού και να κλέψουν όσες περισσότερες μπάλες είναι δυνατόν κοντά στην «ερυθρόλευκη» περιοχή. Επιστράτευσαν δύναμη και σκληρά μαρκαρίσματα για να ανταπεξέρθουν και πέτυχαν το καλύτερο που μπορούσαν, την ισοπαλία.

Για τον Παναθηναϊκό, οι κορυφαίες στιγμές ήταν το τετ-α-τετ του Μακέντα στο 11′, με τον Ιταλό να πλασάρει άουτ και στο 3΄των καθυστερήσεων, με τον Καμπετσή να μπαίνει στην περιοχή αλλά να μην βάζει δύναμη στο σουτ του, που κατέληξε στην αγκαλιά του Σα.

 

Ο Ολυμπιακός υπερείχε σε ποιότητα και κλάση, κατά διαστήματα έδειχνε την ανωτερότητα του, αλλά έχασε όμως τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις του α΄ημιχρόνου, όταν ο Διούδης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Βαλμπουενά και το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος σε μαρκάρισμα ο Ανουάρ. Επίσης, στο 64′ ο Ελ Αραμπί πλάσαρε από τη μικρή περιοχή, αλλά αστόχησε.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη, επίσης εκτός έδρας, με αμφότερα τα παιχνίδια να διεξάγονται την Τετάρτη 8 Ιουλίου.

Δείτε την ακόλουθη gallery: