Oλυμπιακός: «Καθάρισε» από νωρίς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, 3-0 (vid-pics)

Ο Ολυμπιακός με το... καλημέρα (γκολ στο 5΄), έδειξε τις διαθέσεις του. Στο 21΄ είχε ήδη ζευγαρώσει τα τέρματά του, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό με πολλά προβλήματα. Με τελικό αποτέλεσμα 3-0 πάει με άριστη ψυχολογία στο Κύπελλο, στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, ενώ βαθμολογικά έχει «πετάξει» στους 75 βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαχειρίστηκαν το ματς με τεράστια άνεση, έδωσαν «ανάσες» στους πιο σημαντικούς παίκτες του και ταυτόχρονα πήραν μια νίκη σε ντέρμπι «αιωνίων» που πάντοτε επιδρά καταλυτικά στην ψυχολογία της ομάδας.

Δείτε το video που ακολουθεί:

O Γκιλιέρμε με ωραίο γκολ, άνοιξε το σκορ μόλις στο και λίγο μετά τη συμπλήρωση του 20λεπτου, οι παίκτες του Ολυμπιακού συνδυάστηκαν υπέροχα (άλλαξαν 22 πάσες!) και  ο Ελ Αραμπί έκανε το 2-0 στο 21΄.

Στο 91΄των καθυστερήσεων, με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Καφού έγραψε το 3-0 και έδωσε θριαμβευτική χροιά στη νίκη της ομάδας του.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κακός, το πάλεψε, αλλά δεν μπορούσε να κάνει πολλά παραπάνω η ομάδα του Γιώργου Δώνη, λόγω των πολλών απουσιών. Χωρίς νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, οι «πράσινοι» είναι στην 4η θέση με 46 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 75 βαθμούς και πάει με φόρα στη ρεβάνς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Δείτε την ακόλουθη gallery: