ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Παγκόσμιο Κύπελλο 28/3/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 2,00 καταγράψαμε στις χθεσινές μας προτάσεις (27/3/’21). Η επιτυχημένη πρόταση ήταν αυτή της Κροατίας με την Κύπρο 1-0 (1 και under 3,5 η πρότασή μας). Στις άλλες αναμετρήσεις στο Ρωσία– Σλοβενία 2-1 (1X και no goal η προτ.) δεν «βγήκε» το no goal, ενώ στο Τσεχία – Βέλγιο 1-1 (over 2,5 η προτ.) αστοχήσαμε αφού παρά τα πέντε δοκάρια και τις πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες το συνολικό σκορ δεν ξεπέρασε τα δύο γκολ.

Συνεχίζουμε σήμερα (28/3) με στοιχηματικές προτάσεις από την τρίτη ημέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου:

Γεωργία – Ισπανία (19:00)

Η Γεωργία με νέο (αλλά άπειρο) προπονητή τον Γάλλο, Βίλι Σανιόλ έχει μπει σε διαδικασία ανανέωσης και αλλαγών . Την Πέμπτη έχασε εκτός έδρας με 1-0 με αντίπαλο την Σουηδία κάνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Από την άλλη η Ισπανία ξεκίνησε με γκέλα παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στο γήπεδό της με αντίπαλο την Εθνική μας, όμως είναι γνωστή η δυναμικότητα και η ποιότητα της ομάδας της και πιστεύουμε σε αυτήν την αναμέτρηση θα επικρατήσει. Η πρόταση είναι 2 και under 3,5 με απόδοση 1,80.

Κόσοβο-Σουηδία (21:45)

Η Σουηδία προσπαθεί να αποβάλει την κακή παρουσία της στο Nations League. Σε αυτήν την προσπάθεια ξανακάλεσε και τον Ζλάνταν Ιμπραϊμοβιτς που, όπως έδειξε και την Πέμπτη με αντίπαλο την Γεωργία, είναι σε θέση να τη βοηθήσει (ασίστ στο μοναδικό γκολ της Σουηδίας). Από την άλλη το Κόσοβο έρχεται με «ανεβασμένη» ψυχολογία μετά από την νίκη με 4-0 επί της Λιθουανίας (φιλικό παιχνίδι). Δε θα είναι εύκολη η αποστολή των Σουηδών όμως πιθανολογούμε πως τελικά θα επικρατήσουν. Η πρόταση είναι 2 και under 3,5 με απόδοση 2,15.

Βουλγαρία – Ιταλία (21:45)

Ξεκίνημα με το… αριστερό για την Βουλγαρία και τον νέο προπονητή της Γιασίν Πετρόφ αφού ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 με αντίπαλο την Ελβετία. Από την άλλη η Ιταλία, απούσα από την πρόσφατη τελική φάση Μουντιάλ (2018, Ρωσία), με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της έκανε καλό ξεκίνημα νικώντας άνετα με 2-0 την Β. Ιρλανδία. Πιθανολογούμε πως οι Ιταλοί θα είναι οι νικητές της αναμέτρησης δίχως να «ανοίξει» ιδιαίτερα το σκορ. Η πρόταση είναι 2 και under 3,5 με απόδοση 2,00.