ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Κύπελλο Γαλλίας, Champions League 6/4/’21

Eπιτυχημένες (3/3) όλες οι τελευταίες προτάσεις μας (4/4/’21). Οι αποδόσεις τους ήταν 2,001,80  και  2,25  αντίστοιχα για τις αναμετρήσεις: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0 (2-3 γκολ η πρότασή μας), Άρης  – Αστέρας Τρίπολης 2-0 (1Χ και no goal η πρότ.) και AEK – Ολυμπιακός 1-5 (2 η πρότ.).

Συνεχίζουμε σήμερα (6/4) με στοιχηματικές προτάσεις από τo Κύπελλο Γαλλίας και το Champions League:

Μονακό – Μετς (19:45)

Δεύτερη αναμέτρηση μέσα σε λίγες ημέρες για τις δύο ομάδες αυτή τη φορά για το Κύπελλο στο φάση των «16». Αναμένουμε πως η Μετς που ηττήθηκε με 4-0 στον αγώνα για το πρωτάθλημα θα προσέλθει περισσότερο διαβασμένη και πιο ανταγωνιστική προκειμένου να προκριθεί. Βέβαια η Μονακό παραμένει το φαβορί για τη νίκη, έστω και πιο δύσκολα. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 2,10.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ (22:00)

Οι δύο ομάδες είναι σε μια ανοδική πορεία και η αναμέτρηση είναι αμφίρροπη. Η Ρεάλ θα αγωνιστεί χωρίς τον Ράμος και τον Βαράν στην άμυνα και αυτό θα επηρεάσει την απόδοσή της. Από την άλλη η Λίβερπουλ, μετά από ένα σερί απογοητευτικών εμφανίσεων εμφανίζεται αποτελεσματικότερη, όπως έδειξε και η νίκη της με 0-3 επί της Άρσεναλ στην πρόσφατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η πρόταση είναι X2 και under 3,5 με απόδοση 1,95.

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ (22:00)

H Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει την ξέφρενη φετινή της πορεία εντός και εκτός της Αγγλίας. Μια πορεία, που αν εξαιρέσουμε την προ ενός μήνα εντός έδρας ήττα της από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  είναι στρωμένη μόνο με νίκες. Από την άλλη η Ντόρτμουντ προσέρχεται στην αναμέτρηση μετά από την εντός έδρας ήττα με 1-2 με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.  Η πρότασή μας είναι 1 και under 3,5 με την πολύ δελεαστική απόδοση 2,20.