ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, Champions League, 10/3/’21

Nέο θετικό πρόσημο επιτυχιών (2/3) σημείωσαν οι τελευταίες  προτάσεις μας (9/3/’21) με τις πολύ καλές αποδόσεις 2,20 και 2,10 αντίστοιχα για τα παιχνίδια: Γιουβέντους – Πόρτο 2-1 (2-3 γκολ η πρότασή μας) και Ντόρμουντ – Σεβίλλη 2-2 (1Χ και g/g η πρότ.). Αντίθετα στον αγώνα Φένλο – Σπάρτα Ρότερνταμ 0-1 (2-3 γκολ η πρότ.) είχαμε αστοχία (παρά τις πολλές ευκαιρίες δεν σημειώθηκε παραπάνω γκολ).

Συνεχίζουμε σήμερα (10/3) με στοιχηματικές προτάσεις για την  Super League και το Champions League:

Λαμία – Λάρισα (17:15)

Ντέρμπι ουραγών αλλά και προτελευταία αγωνιστική πριν την έναρξη των play out καθορίζουν τη σημασία της αναμέτρησης. Η Λαμία σε πολύ καλή κατάσταση (βαθμολογικά καλύτερα από την αντίπαλό της) έχει κάνει στους τελευταίους 10 αγώνες ένα 3-5-2, με τις δύο ήττες της να προέρχονται από τις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στις οποίες δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία (έπαιξε με τα «δεύτερα»). Αλλά και οι βυσινί προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες που έδειξαν πως δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Ενδιαφέρον το ρίσκο του Χ με απόδοση 3,05. Εμείς θα προτείνουμε 1Χ και under 2,5 με απόδοση 1,80.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα (22:00)

Δύσκολο έως αδύνατο το έργο της Μπάρτσα σε αυτήν την αναμέτρηση αφού έχει την εις βάρος της ήττα του πρώτου παιχνιδιού με σκορ 4-1. Η αναμενόμενη προσπάθειά της να το ανατρέψει θα είναι και αυτό που θα καθορίσει την αναμέτρηση. Οι Παριζιάνοι πιστεύουμε θα «απαντήσουν» στις διαθέσεις των Μπλαουγκράνα, έτσι περιμένουμε ένα ανοιχτό και παραγωγικό σε γκολ παιχνίδι. Δεν περνάει απαρατήρητη η απόδοση 2,75 του άσου. Εμείς θα προτείνουμε 4-6 γκολ με απόδοση 2,15.

Λίβερπουλ – Λειψία (22:00)

Η Λίβερπουλ προέρχεται από την έκτη διαδοχική ήττα μέσα στην έδρα της στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ έχει κατρακυλήσει στην 8η θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης για την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά, στην αναμέτρηση αυτή για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει το υπερ της το 0-2 του πρώτου αγώνα (στην ουδέτερη Βουδαπέστη). Από την άλλη η Λειψία προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει με πάθος να πάρει την νίκη και την πρόκριση της στους «8». Η πρόταση είναι X2 και under 3,5 με απόδοση 2,30.