Πλήγμα στον Ολυμπιακό: Εκτός ο Παπανικολάου για ένα μήνα (pic)

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός που υπέστη ο Κώστας Παπανικολάου στα τέλη της 4ης περιόδου του αγώνα χθες το βράδυ με τη Φενερμπαχτσέ στην Πόλη. Καλύτερα τα νέα για τον Οκτάβιους Έλις.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Κώστας Παπανικολάου θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα!

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής των Πειραιωτών στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας ανέδειξαν αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους.

Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος άσος θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες και εκτιμάται πως θα χάσει τα ματς με τη Χίμκι (εκτός), την Μπάγερν Μονάχου (εντός), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός), τη Βιλερμπάν (εντός, αλλά και το εξ αναβολής στη Γαλλία στις 19/1) και τη Ζαλγκίρις (εκτός).

Αν όλα πάνε καλά, ενδεχομένως να είναι ξανά διαθέσιμος στο παιχνίδι με την Αρμάνι, στο Μιλάνο, που είναι προγραμματισμένο για τις 26/1, αλλιώς στο δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας», αυτό στο ΣΕΦ απέναντι στην Μπαρτσελόνα (28/1). Μάλιστα, στις 5/2 ακολουθεί το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για τον έτερο τραυματία από το ματς της Κωνσταντινούπολης τον Οκτάβιους Έλις, τα πράγματα φαίνεται πως είναι καλύτερα αναφορικά με τον τραυματισμό που υπέστη στον αγκώνα.

«Φυσιολογική» ήταν η ακτινογραφία που υποβλήθηκε ο Οκτάβιους Έλις, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγκώνα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε. Ο Αμερικανός σέντερ έχει ένα χτύπημα και η κατάστασή του θα παρακολουθείται μέρα με τη μέρα», σημειώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.