Πέτρος Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την υγεία του

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, με την υγεία του να είναι βεβαρημένη έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι του

Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης εμφάνισε συμπτώματα εγκεφαλικού, ωστόσο η υγεία του, αν και βεβαρημένη, δεν κρίνεται ανησυχητική.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε. Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εξετάσεις συνεχίζονται, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερα ανησυχητική ένδειξη.

«Είναι η τρίτη ημέρα εδώ στο νοσοκομείο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συνεχίζονται οι εξετάσεις. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Εκτός απροόπτου, ο ηθοποιός θα πρέπει να μείνει εδώ για ακόμη ένα 24ωρο. Δεν πρόκειται να βγει κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν ή δελτίο Τύπου, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις», ειπώθηκε στο «Πρωινό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM