Η τραγουδίαστρια Πέννυ Μπαλτατζή

Η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή κατήγγειλε σεξιστική συμπεριφορά γνωστού Έλληνα εν ενεργεία πολιτικού

Ένα σεξιστικό περιστατικό με θύτη εν ενεργεία πασίγνωστο πολιτικό αποκάλυψε μιλώντας στο «The Caller» η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή. Όπως εξιστόρησε η τραγουδίστρια, το περιστατικό έλαβε χώρα σε κότερο, κατά τη διάρκεια ιδιωτικού πάρτι, όπου είχε πάει για να πραγματοποιήσει εμφάνιση με την μπάντα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέννυ Μπαλτατζή κατήγγειλε τη σεξιστική συμπεριφορά γνωστού Έλληνα εν ενεργεία πολιτικού εις βάρος της.

Η Πέννυ Μπαλτατζή

«Με πήρε ο άντρας της και με κάθισε στα πόδια του»

«Με είχαν καλέσει σε ένα event σε κότερο με την μπάντα μου, όπου υπήρχαν πολιτικοί, κι εκεί που τραγουδούσαμε, ξέφυγαν κάποιοι», σημείωσε χαρακτηριστικά  η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η γυναίκα ενός πολιτικού είχε σηκωθεί και τραγουδούσε με τον τραγουδιστή, στη χαρά της, δεν έκανε κάτι περίεργο. Από την άλλη μεριά του τραπεζιού με πήρε ο άντρας της και με κάθισε στα πόδια του, γιατί μπορεί να ζήλεψε, γιατί έτσι του ήρθε. Έμεινα. Έπαθα σοκ. Για να τα πούμε σωστά τα πράγματα, δεν διέτρεχα κίνδυνο».

Και κατέληξε: «Η συμπεριφορά όμως ήταν άκρως σεξιστική. Είπα στον μπουζουξή “θα φύγω κολυμπώντας”. Είναι πασίγνωστος πολιτικός κι έχει βγει και κυβέρνηση».

Δείτε όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM