Δήμος Μούτσης-Λυδία Σέρβου: Αυτός είναι ο μουσικοσυνθέτης που με κυνηγούσε γυμνός

Αποκάλυψε τον μουσικοσυνθέτη που της επιτέθηκε σεξουαλικά η τραγουδίστρια, Λυδία Σέρβου

Η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου, αποκάλυψε μέσω συνέντευξής της στην εφημερίδα ’’Τα Νέα’’ ποιος είναι ο μουσικοσυνθέτης ο οποίος της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται, πως ύστερα από την καταγγελία της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, για σεξουαλική κακοποίηση από τον μεγαλοπαράγοντα της ΕΙΟ, οι αποκαλύψεις για οποιαδήποτε μορφή βίας, κυρίως σε βάρος γυναικών, πήραν μορφή χιονοστοιβάδας. Έτσι, η τραγουδίστρια πρόσφατα αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της στο Facebook την τραυματική της εμπειρία από το περιστατικό που της συνέβη στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών.

Σήμερα, με συνέντευξή της στην εφημερίδα ’’Τα Νέα’’, αποκαλύπτει πως ο Δήμος Μούτσης ήταν ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή της όπως χαρακτηριστικά λέει.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η Λυδία Σέρβου τονίζει πως η ίδια είχε αποφασίσει να μην αποκαλύψει το όνομά του, κυρίως λόγω της ηλικίας του αλλά και γιατί όπως σημειώνει δεν είχε καμία άλλη βλέψη εκτός από τη σωτηρία της δικής της ψυχής, «αλλά και άλλων παιδιών για τα οποία θα μπορούσε η καταγγελία να λειτουργήσει αποτρεπτικά».

«Εξάλλου, ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον 82 χρονών» αναφέρει ωστόσο συνεχίζει λέγοντας πως «λόγω όμως της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα το πω».

Γιατί αποκάλυψε το όνομά του

Αποκαλύπτοντας το όνομά του, εξηγεί και τους λόγους που προχωρά σε αυτή την κίνηση που δεν είναι άλλοι από την προσπάθεια να μην αναμειγνύονται λόγω φημών άλλα ονόματα της τέχνης.

«Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες, όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος, τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους. Δεν είχα βεβαίως ποτέ ούτε την πρόθεση ούτε τη δυνατότητα να προβλέψω ότι θα υπήρχαν τέτοια σχόλια για τους δύο αυτούς λαμπρούς δημιουργούς μας. Είναι σπουδαίοι συνθέτες αλλά και άνθρωποι, τους εκτιμώ και η ίδια απεριόριστα, αλλά και η Ελλάδα ολόκληρη και ο κόσμος, και πάντα στις μουσικές μου παραστάσεις ερμηνεύω τραγούδια τους» λέει στα Νέα η Λυδία Σέρβου.

Δήμος Μούτσης
Ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM