Τζιόβας για Φιλιππίδη: «Είχα πρόβλημα στο εργασιακό περιβάλλον»

Ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και στη δραματική σχολή και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες

Ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας δήλωσε πως είχε πρόβλημα με τον Πέτρο Φιλιππίδη στις πρόβες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα πρόβλημα στην πρόβα. Είχα πρόβλημα προσωπικό στο εργασιακό περιβάλλον. Τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία, με άσχημο τρόπο. Αλλά όχι, δεν μιλάω για κάποια σεξουαλική παρενόχληση που έγινε μπροστά μου και είχα την αντίληψη την πλήρη. Έχω ακούσει πάρα πολλά, αλλά δεν έχω την πλήρη αντίληψη, δεν έγινε κάτι μπροστά μου ώστε να το καταγγείλω. Δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά, έχει να κάνει με όλη την ομάδα, με το πώς φέρεται σε όλη την ομάδα, και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι φέρονται ακόμη χειρότερα σε ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου την ανάγκη τους και δεν τους υπολογίζουν».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο εργασιακό περιβάλλον και στη δραματική σχολή. Δεν χρειάστηκε να τα καταγγείλω γιατί τα χειρίστηκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM