Νικόλας Στραβοπόδης: Αρνούμαι την κατηγορία, δεν είμαι βιαστής

Όσα αποκάλυψε ο Νικόλας Στραβοπόδης μετά την καταγγελία που έγινε σε βάρος του για βιασμό - Ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν ήταν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο

Μίλησε για πρώτη φορά ο Νικόλας Στραβοπόδης μετά την καταγγελία που έγινε σε βάρος του από τον Δημήτρη Άνθη για βιασμό. Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ», όπου και μέσα από τα λεγόμενά του αρνείται την κατηγορία, τονίζοντας πως έκαναν συναινετικό σεξ.

«Αρνούμαι την κατηγορία»

Ειδικότερα μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Νικόλας Στραβοπόδης δήλωσε: «Αρνούμαι την κατηγορία, δε βίασα ούτε τον Δημήτρη Άνθη, ούτε κάποιον άλλον ποτέ στη ζωή μου. Με τον Δημήτρη γνωριστήκαμε το 2004 όντως στο μπαρ στο οποίο εγώ δούλευα μέχρι το Δεκέμβριο του 2004 και για τρεις μήνες. Τότε γνωριστήκαμε, με φλέρταρε, μία μέρα με περίμενε έξω από το μαγαζί, κάτι που παραδέχεται κι αυτός τη συνέντευξη που έδωσε. Αφού τελείωσα την εργασία μου, μου είπε αν θέλω να πάω μια βόλτα μαζί του, πήγαμε βόλτα, ήταν μια πολύ χαλαρή βόλτα, συζητούσαμε, περπατούσαμε γύρω στη 1 ώρα, κατηφορίσαμε την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μετά πήγαμε στο σπίτι μου, γιατί είχαμε ήδη κουραστεί».

«Εγώ συγκατοικούσα με μια παιδική μου φίλη και μάλιστα την πήρα και τηλέφωνο και της είπα ότι έρχομαι με τον αδερφό ενός συναδέλφου στο μαγαζί, ώστε επειδή ήταν η πρώτη μας βόλτα να μην έρθει σε δύσκολη θέση το παιδί, αν μέναμε οι δυο μας. Αυτή έμεινε στο δωμάτιό της, δηλαδή την ενημέρωσα ότι θα έρθω με κάποιον στο σπίτι, ένα φλερτ. Πήγαμε σπίτι, ήπιαμε νερό, εγώ τότε δεν έπινα αλκοόλ, ήμουνα 20 χρονών και ο Δημήτρης ήταν 20 χρονών» πρόσθεσε ο Νικόλας Στραβοπόδης.

«Μετά πήγαμε στο δωμάτιο. Ήταν ένα σεξ μεταξύ δύο εικοσάχρονων, οπότε εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο αμήχανο, πόσο πρωτόγνωρο ήταν για εκείνες τις ηλικίες ένα ομοφυλοφιλικό σεξ» τόνισε ο ηθοποιός.

«Ούτε ένας άνθρωπος δεν τον πίστεψε»

Ερωτηθείς ο ηθοποιός για τη δουλειά του, αλλά και το πώς αντέδρασαν οι κοντινοί του άνθρωποι στο άκουσμα της είδησης, δήλωσε: «Δε με ενδιαφέρει που έχασα τη δουλειά μου πρόσφατα». «Δεν υπήρξε ούτε ένας άνθρωπος που με ξέρει που να το πίστεψε και αυτό με συγκινεί. Ούτε ένας άνθρωπος δεν το πίστεψε! Και επίσης δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη στον κόσμο γενικότερά γιατί όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, δεν έχω λάβει υβριστικά μηνύματα» υπογράμμισε.

«Δεν ήμουν μαθητής του Λιγνάδη»

Τέλος για το αν ήταν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νικόλας Στραβοπόδης δήλωσε πως δεν ήταν μαθητής του στο Εθνικό Θέατρο και πως του είχε κάνει κάποια σεμινάρια πριν ξεκινήσει τις σπουδές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM