Νίκος Στραβοπόδης: Αυτός είναι ο δεύτερος ηθοποιός που ερευνάται για βιασμό - Η μήνυση Άνθη

Ο Νίκος Στραβοπόδης είναι ο δεύτερος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο Δημήτρης Άνθης

Ο Δημήτρης Άνθης είχε μιλήσει για το περιστατικό του βιασμού στη Σίσσυ Χρηστίδου στον «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Ο ίδιος δεν είχε κατονομάσει τον θύτη του, αλλά είχε αναφέρει πως το άτομο αυτό –το δεύτερο άτομο στον χώρο από την καταγγελία του Νίκου Σ. το οποίο φερόταν ως θύμα– τον κακοποίησε σεξουαλικά σε ηλικία 22 ετών.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr,, στη μήνυση αναφέρεται από τον Δημήτρη Άνθη ότι γνώρισε τον Νίκο Στραβοπόδη το 2006 σε μπαρ στον Πύργο Αθηνών, όπου εργαζόταν ως σερβιτόρος ο αδελφός του. Εκεί ο Στραβοπόδης φέρεται να είπε στον Άνθη ότι φοιτούσε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και περηφανευόταν για τις γνωριμίες του με πολύ σημαντικά πρόσωπα του θεατρικού κόσμου καθώς και ότι είχε ιδιαίτερα στενή σχέση με έναν δάσκαλο στη σχολή και του πρότεινε να πάνε σπίτι του.

Όπως περιγράφει ο Δημήτρης Άνθης στη μήνυση που έχει καταθέσει, ο ηθοποιός φέρεται να τον οδήγησε στο δωμάτιό του και με τη μυϊκή του δύναμη να τον ακινητοποίησε μπρούμυτα στο κρεβάτι, όπου και τον βίασε. Ο τότε 22χρονος Δημήτρης σημειώνει πως ο ηθοποιός τον έβριζε χυδαία και τον «απειλούσε σαν έμπειρος εγκληματίας ότι αν φωνάξω δεν θα βγω ζωντανός από εκεί μέσα».

«Κλαίγοντας τον ικέτευα να σταματήσει, αυτός, όμως, σαν να έπαιρνε δύναμη από τις παρακλήσεις μου, γινόταν ολοένα και βιαιότερος, εντείνοντας περαιτέρω τις προσπάθειές του», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Άνθης.

Το τηλεφώνημα που έσωσε τον Άνθη

«Θυμάμαι ότι είχε μια σύντομη συνομιλία με έναν άγνωστο σε εμένα συνομιλητή, στον οποίο είπε “έλα εδώ, τον έχω”». Το φερόμενο ως θύμα καταθέτει ότι τότε βρήκε την ευκαιρία να τον σπρώξει και να απελευθερωθεί, φεύγοντας από το διαμέρισμα.

Ο Δημήτρης Άνθης, όπως έχει αναφέρει, δεν κατήγγειλε το περιστατικό τότε, καθώς φοβόταν τόσο την κατακραυγή όσο και τις ισχυρές γνωριμίες του Νικόλα Στραβοπόδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM