Ναταλία Τσαλίκη για τις καταγγελίες ηθοποιών: «Μπορεί να μας λυπεί, αλλά ήταν μια γάγγραινα»

H ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «φλΕΡΤ» και εξέφρασε την δική της άποψη αναφορικά με τις καταγγελίες των ηθοποιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας – «Ευθύνη έχουν και οι σχολές υποκριτικής»

Η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «φλΕΡΤ», εξέφρασε τη δική της άποψη για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν κλονίσει τόσο τον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η ίδια χαρακτήρισε την δεδομένη χρονική περίοδος «καλή», ενώ δεν δίστασε να υπογραμμίσει πως «ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υποκριτικής έχουν και οι σχολές υποκριτικής».

«Οι σχολές υποκριτικής έχουν μεγάλη ευθύνη»

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Τσαλίκη σημείωσε πως «οι σχολές υποκριτικής έχουν μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να προετοιμάσουν τα παιδιά για αυτό που τους περιμένει. Ότι δεν θα βγουν και θα είναι ο σκηνοθέτης ο γκουρού, το θέσφατο. Ότι πει δηλαδή ο σκηνοθέτης και εμείς θα σκύβουμε το κεφάλι. Όχι. Είμαστε συνδημιουργοί σε μια παράσταση. Ακόμα και στη σχολή εγώ μαθαίνω από τα παιδιά».

«Να ξέρουν οι νέοι συνάδελφοι ότι το σωματείο μας ξανασυστήνεται»

Αμέσως μετά, η ηθοποιός σημείωσε: «Να ξέρουν οι νέοι συνάδελφοι ότι το σωματείο μας ξανασυστήνεται. Μπορούν να απευθυνθούν εκεί γιατί δημιουργείται μια ομάδα που εμπεριέχει μια ομάδα ειδικών και ξέρουν ποια είναι η νομική οδός».

«Αυτό είναι κουτσομπολιό και ριάλιτι»

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας ανώνυμα και να λέει “μου έτυχε αυτό και αυτό”. Δεν αφορά και κανέναν, αυτό είναι κουτσομπολιό και ριάλιτι. Δεν μας αφορά και είναι κρίμα για το θέατρο. Δεν το αξίζουμε», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

«Ήταν ένα σπυρί που έπρεπε να σπάσει»

«Είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή που βγαίνουν στη φόρα πράγματα, μπορεί να μας λυπεί για αυτά που μαθαίνουμε και κόσμος να πέφτει από τα σύννεφα, αλλά ήταν μια γάγγραινα. Ήταν ένα σπυρί που έπρεπε να σπάσει».

Η Ναταλία Τσαλίκη μιλά για την σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο

Η ηθοποιός, όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο.

Ειδικότερα, είπε: «Τον γνώρισα ένα χρόνο μετά το τέλος της σχολής. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που δεν είναι καλλιτέχνης. Στο σπίτι πολλές φορές δεν συζητάμε για το θέατρο».

Για την συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες»

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε και για τη συμμετοχή της στη δημοφιλή δραματική σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες».

Πιο συγκεκριμένα, κατέληξε λέγοντας: «Είναι κάτι ανάμεσα σε τηλεόραση και σινεμά. Προσέχουν πολύ το γύρισμα και τους ηθοποιούς. Είχε ωραίο σενάριο και τώρα θα συμμετέχω κι εγώ σε τέσσερα ακόμη επεισόδια».

Δείτε όσα είπε η αγαπημένη ηθοποιός:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM