Βαρθακούρη: «Ναι, κάποιες παχύναμε και το στήθος έπεσε»

Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που προσπαθούν να χάσουν κιλά.

Η παρουσιάστρια, Αντελίνα Βαρθακούρη, ανέφερε πως «δεν μπορούμε να είμαστε καταπληκτικές σε όλα», αλλά «η καθεμία από εμάς γεννήθηκε για να προσφέρει κάτι διαφορετικό».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

«Είμαι η Αντελίνα, ετών 36, μητέρα της Μελωδίας 10 ετών και της Λιόνας 8 ετών, σύζυγος του Χάρη, παντρεμένη 11 χρόνια, κόρη του Γιάννη και της Μαρίας, αδελφή, φίλη, έχω 2 σκυλάκια, είμαι εργαζόμενη σ’ έναν σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο και καθημερινά προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερη μπορώ σε όλους μου τους ρόλους.

Σίγουρα δεν τα καταφέρνω κάθε μέρα. Υπάρχουν καλές μέρες που χαμογελώ αλλά και δύσκολες μέρες που κλείνομαι στον εαυτό μου και προκειμένου να μην στενοχωρήσω τους γύρω μου, στενοχωρώ εμένα.

Υπάρχουν μέρες που ξεκινώ μ’ ένα πρόγραμμα στο μυαλό μου και θα συμβούν 1000 πράγματα που θα με αναγκάσουν να το χαλάσω γιατί έτσι είναι η ζωή κι έτσι είμαι εγώ, ίσως πιο αδύναμη από άλλους που καταφέρνουν να τηρούν το πρόγραμμα τους.

Έχω καλές αποδόσεις αλλά και κακές. Έχω γελαστές μέρες αλλά και νευριασμένες. Τα βράδια κοιμάμαι ελαφρά γιατί ως μαμά ακόμα και στον ύπνο μου είμαι alert. Υπάρχουν μέρες που μου αρέσω πολύ και μέρες που δεν τολμώ να με κοιτάξω. Με τα σωστά μου αλλά και με τα πολλά μου λάθη είμαι εδώ, ζωντανή, υπάρχω, αναπνέω, παλεύω, ελπίζω, αγχώνομαι, γελώ και προσπαθώ να μ’ αγαπώ.

Μην απολογείστε σε κανέναν. Ναι κάποιες παχύναμε και τα ρούχα δεν μπορούν να κάτσουν καλά, το στήθος έπεσε και δεν είναι πλέον στητό, ναι κάποιες φορές δεν μπορούμε να είμαστε καταπληκτικές σε όλα, να κάποιες βγάλαμε ρυτίδες, ναι κάποιες φορές η φωνή μας είναι εκνευριστική, ναι μπορεί να μην αισθανόμαστε το ίδιο ποθητές, ναι δεν μας συμπαθούνε όλοι, ναι δεν είμαστε 1.80, ναι κάποιες δεν έκαναν παιδιά, ναι κάποιες έχασαν τη δουλειά τους, ναι κάποιες χώρισαν, ναι κάποιες απατήθηκαν... ε και;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri)

«Πάρτε τη ζωή απ’ τα μαλλιά και παλέψτε»

Η κάθε μία από εμάς γεννήθηκε για να προσφέρει κάτι διαφορετικό και όλες είμαστε χρήσιμες και ζωντανές! Πάρτε τη ζωή απ’ τα μαλλιά και παλέψτε. Σας προκαλώ να φτιάξετε η καθεμία την δική σας πρόταση με το ποια είστε και με το τι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και θα δείτε πως ο εαυτός σας αξίζει μια αγκαλιά.

Χαμογελάστε, κοιτάξτε ψηλά και σήμερα είναι μια καινούργια μέρα, μια καινούργια αρχή, μια καινούργια ευκαιρία… όσο ζούμε μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και σε αυτό το ταξίδι θα ήθελα να είμαστε παρέα!

Δικό μου challenge… να αδυνατίσω…το δικό σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM