«Survivor»: Ο Νάσος Γαλακτερός μιλά για τον γιο του Παύλο

Ο Νάσος Γαλακτερός μιλά πρώτη φορά για τον γιο του Παύλο και για τη συμμετοχή του τελευταίου στο «Survivor» 

Για την απόφαση του γιου του, Παύλου, να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» μίλησε ο Νάσος Γαλακτερός στον Βασίλη Σκουντή και στο Sport24.

«Ο Παύλος τα τελευταία τρία χρόνια που βγήκε το "Survivor" έλεγε ότι θέλει να πάει»

Αρχικά, ο Νάσος Γαλακτερός μίλησε για την απόφαση του Παύλου να μετάσχει στο παιχνίδι και για το αν εκείνος «ταρακουνήθηκε» από αυτό: «Ναι. Ο Παύλος τα τελευταία τρία χρόνια που βγήκε το "Survivor" έλεγε ότι θέλει να πάει. Ήταν 20 χρόνων τότε και του έλεγα "Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν έναν 20χρονο, οπότε ξέχνα το". Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε πριν από δύο μήνες και μου είπε "έκανα αίτηση και μου είπαν να στείλω ένα βίντεο. Τι λες;" και του απάντησα: "Αν σου πω όχι, δεν θα στείλεις το βίντεο. Είσαι 23 χρόνων. Τι να σου πω"».

«Δεν είμαι καθόλου άκαρδος πατέρας»

Επιπλέον, απαντώντας στην ερώτηση για το πώς νιώθει ο ίδιος, ως πατέρας, για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο γιος του στον Άγιο Δομίνικο, ο Νάσος Γαλακτερός δήλωσε: «Δεν είμαι καθόλου άκαρδος πατέρας. Θέλει σαν τρελός να το περάσει αυτό. Αφού το θέλει, να το κάνει».

Image removed.

«Τον εμπιστεύομαι, πήγε, και κάθε βράδυ καθόμαστε και κοιτάμε τα μπαλάκια αν μπαίνουν»

Και συνέχισε λέγοντας: «Μπαίνω στη θέση του και θυμάμαι τη δική μου ηλικία. Είναι 23 χρόνων. Στην ίδια ηλικία ποιος μου μιλούσε εμένα; Έπαιζα 5άδα στην Εθνική Ανδρών. Είχα πάρει τη μεταγραφή από την ΑΕΚ για να πάω στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσε να μου μιλήσει κανένας. Ό,τι κι αν έλεγα, θα έκανε αυτό που θέλει. Οπότε του έδωσα τον χώρο του. Τον εμπιστεύομαι, πήγε, και κάθε βράδυ καθόμαστε και κοιτάμε τα μπαλάκια αν μπαίνουν».

Image removed.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω»

Τέλος, ο Νάσος Γαλακτερός στην ερώτηση αν ο ίδιος θα συμμετείχε στο «Survivor», είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή παρακολουθώ "Survivor" και έχω μπει σε αυτό το πράγμα με την αγωνία ότι είναι και ο Παύλος μέσα, θα ήθελα πάρα πολύ να πάω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM