«Survivor» – Γιώργος Λιανός: «Δεν το περίμενε ο Κοψιδάς, ρίσκαρε…»

Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός για την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» – Τι πλάκα ετοιμάζει στους παίκτες της κόκκινης ομάδας;

Ο παρουσιαστής του «Survivor», Γιώργος Λιανός, μιλώντας στον «αέρα» της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Sfera 102,2, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Κοψιδάς έπαθε σοκ όταν άκουσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού.

«Έπαθε σοκ, δεν το περίμενε»

Στο απόσπασμα που πρόβαλε μάλιστα η εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά για την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά: «Δεν το περίμενε ο Κοψιδάς, ρίσκαρε… Σκεφτόταν η Νικολέτα, που κέρδισε την ατομική ασυλία, να τον δώσει. Και πήγε αυτός και της είπε "αν το σκέφτεσαι, δώσε εμένα, να γίνω εγώ αιτία να φύγει ή ο Τριαντάφυλλος ή η Μαριάνθη, να ηρεμήσουμε". Αλλά έπαθε σοκ, δεν το περίμενε».

«Στην αποχώρηση έκανε ένα σχόλιο που δεν άρεσε ούτε στους παίκτες»

Και συνέχισε λέγοντας: «Στην αποχώρηση έκανε ένα σχόλιο που δεν άρεσε ούτε στους παίκτες. Είπε ότι "δεν μου ταιριάζει εμένα αυτό το πράγμα που κάνει ο Τριαντάφυλλος με τις ίντριγκες, δεν είμαι εγώ τέτοιος τύπος, επομένως καλά κάνω και φεύγω". Αλλά κάπως προσβλήθηκαν και οι υπόλοιποι».

Η «καζούρα» που ετοιμάζει ο Λιανός στους παίκτες της κόκκινης ομάδας

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια γερή πλάκα στην ομάδα των κόκκινων. Ο παρουσιαστής είπε πως σκέφτεται να τους πει πως τώρα που ο Τριαντάφυλλος είναι ο μόνος παίκτης από την πρώην ομάδα των «Διασήμων» που έμεινε στην κόκκινη ομάδα, δεν μπορεί να αποχωρήσει.

Δείτε όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής του «Survivor», Γιώργος Λιανός: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM