«Survivor» – Πάνος Καλίδης: «Ένιωθα περίεργα και ντρεπόμουν»

Ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» για την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor», αποκαλύπτοντας μάλιστα για πρώτη φορά και τον λόγο

Ο πρώην παίκτης του «Survivor», Πάνος Καλίδης, μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ δεν δίστασε και να αποκαλύψει τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες του, ενώ μίλησε και για το πώς ένιωσε με τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στεναχωρούσε πολύ»

Αρχικά, ο Πάνος Καλίδης είπε στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στεναχωρούσε πολύ. Και με την ιδέα ότι με βλέπουν οι δικοί μου στην Αθήνα, ένιωθα περίεργα και ντρεπόμουν».

«Με την Ελευθερία το είχα συζητήσει και μου είχε πει ότι ήταν κι αυτή πιεσμένη»

Αναφορικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι και αν το είχε συζητήσει με κάποιον από τους συμπαίκτες του, ο ίδιος δήλωσε: «Με την Ελευθερία το είχα συζητήσει και μου είχε πει ότι ήταν κι αυτή πιεσμένη. Και με την άφιξη των νέων παικτών είχε νιώσει καλύτερα».

Image removed.

«Δεν γνώριζα κανέναν, αλλά είχε τύχει να συνεργαστώ με κάποιους από τους παίκτες»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν γνώριζα κανέναν, αλλά είχε τύχει να συνεργαστώ με κάποιους από τους παίκτες. Ο στυλίστας μου είχε βρει ενδιαφέροντα κάποια ρούχα του Σάκη και τα είχαμε χρησιμοποιήσει σε ένα clip. Η Μαριαλένα έχει έναν σύντροφο έξω που έχει συνεργαστεί με τη γυναίκα μου και ο Γιώργος εργαζόταν σε μαγαζιά εστίασης και με είχε υποδεχτεί κάποια στιγμή. Έκανα παρέα με Σάκη, Μαριαλένα, Ταβλαδάκη και Άλεξ, γιατί ήμασταν ηλικιακά πιο κοντά και είχαμε ίδιες απόψεις».

Image removed.

«Δεν μπορούσα να πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες»

Σχετικά με το περιστατικό που δεν τον άφησαν να αγωνιστεί στον τελευταίο κρίσιμο πόντο αγωνίσματος, ο τραγουδιστής είπε: «Δεν μπορούσα να πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες. Είναι άλλοι γι' αυτά. Νωρίτερα είχα πει στον Σάκη ότι είχα μια ενόχληση στο γόνατό μου. Το λέει ο Σάκης στον Άλεξ κι εκείνος μου φωνάζει από απέναντι "Το γόνατό σου στον γιατρό". Είπα τώρα "άκουσα καλά ή θα γυρίσω πίσω και θα με κράξουν". Δεν ήθελα να παίξω, ήξερα ότι πάω να παίξω το 10. Θα χάσω και ποιος τους ακούει».

Ο Πάνος Καλίδης στην εκπομπή «Love It»

«Αν ψήφιζα αγωνιστικά, θα ψήφιζα τον εαυτό μου»

Και αμέσως μετά εξομολογήθηκε: «Λάθος που δεν ψήφιζα αθλητικά το τελευταίο διάστημα. Εμ, δεν μπορώ να φέρω πόντους για την ομάδα μου, δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιον που είναι καλός αθλητής. Αν ψήφιζα αγωνιστικά, θα ψήφιζα τον εαυτό μου».

«Έφαγα δύο φορές με την Κάτια το ρύζι»

Και συνέχισε: «Εγώ δεν ρωτούσα να μάθω πληροφορίες για έξω. Ρωτούσα μόνο αν αρέσουμε στον κόσμο». Ενώ, αναφορικά με το ρύζι που έφαγε με την Κάτια Ταραμπάνκο, δήλωσε: «Έφαγα δύο φορές με την Κάτια το ρύζι».

Image removed.

«Αυτά τα χαιρετίσματα μου είπε να στείλω»

Για τη Μαριαλένα, ο τραγουδιστής είπε: «Έχει ξεκαθαρίσει ότι έξω έχει κάποιον που την περιμένει και είναι καλά. Αυτά τα χαιρετίσματα μου είπε να στείλω».

«Είναι πολύ κοντά αυτά τα παιδιά»

Για την Άννα Μαρία και τον Νίκο Μπάρτζη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ κοντά αυτά τα παιδιά, είναι όλη μέρα μαζί, γελάνε, τα βρίσκουν και μιλούν και για μια ενδεχόμενη συνεργασία».

Image removed.

«Δίκιο έχει ο Αλέξης, είμαι παλιά καραβάνα»

Τέλος, σχετικά με την κριτική που δέχτηκε από τον Αλέξη Παππά και τον χαρακτηρισμό «ετοιμόρροπη καραβάνα», ο Πάνος Καλίδης είπε: «Δίκιο έχει ο Αλέξης, είμαι παλιά καραβάνα. Δεν είμαι μικρός. Άρα κι αυτός σε 5-6 χρόνια που με φτάνει θα είναι ετοιμόρροπος;».

Image removed.

Δείτε όσα αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του «Survivor» Πάνος Καλίδης: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM