«Survivor» – Σαλαγκούδη: «Ο πατέρας μου δεν χρησιμοποίησε ποτέ την εξουσία για να με βοηθήσει»

Η Ανθή Σαλαγκούδη, μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» και την επιστροφή της στην Ελλάδα, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», Ανθή Σαλαγκούδη, μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, τους συμπαίκτες της, τις κατηγορίες που δέχτηκε για τη βοήθεια, όπως αναφερόταν, από τον πατέρα της, ενώ αποκάλυψε πως είχε ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς δύο φορές από το παιχνίδι.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», πρόβαλε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη, με την ίδια να αναφέρεται στα υβριστικά σχόλια και τις απειλές που δέχτηκε λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και για τον πατέρα της.

«Υπήρχαν στιγμές που σκέφτηκα να αποχωρήσω οικειοθελώς»

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη φαίνεται να λέει για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι: «Υπήρχαν στιγμές που σκέφτηκα να αποχωρήσω οικειοθελώς, όπως τη μέρα που μπήκα στο νοσοκομείο, αλλά τελικά επικράτησε η θέλησή μου και είπα ότι θα συνεχίσω. Η δεύτερη φορά ήταν όταν έγιναν τα σκηνικά με την οικογένειά μου. Σκεφτόμουν τι αντίκτυπο θα είχε αυτό στους γονείς μου, στεναχωρήθηκα και πιέστηκα πάρα πολύ».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα χρησιμοποιούσαν το όνομα του πατέρα μου στο "Survivor"»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα χρησιμοποιούσαν το όνομα του πατέρα μου στο "Survivor". Ήταν ένα πολύ σκληρό ριάλιτι επιβίωσης, πεινούσαμε όλοι το ίδιο. Δεν πίστευα ότι κάποιος θα χρησιμοποιούσε αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας, που έλεγε ότι ο πατέρας μου με έβαλε, ότι ο πατέρας μου πληρώνει για να μείνω».

«Δεν υπήρξε κανένας μηχανισμός κινητοποίησης»

«Ο πατέρας μου δεν χρησιμοποίησε ποτέ την εξουσία –που έτσι κι αλλιώς δεν έχει πλέον– για να με βοηθήσει. Δεν υπήρξε κανένας μηχανισμός κινητοποίησης, ο πατέρας μου έχει αποσυρθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια πλέον, αλλά ούτε θα έμπαινε ποτέ σε τέτοια διαδικασία. Δέχτηκαν απειλητικά μηνύματα, βρισιές… και πολλά από αυτά που ακούστηκαν  από τα Μέσα ήταν ανυπόστατα, τα έβγαζαν από το μυαλό τους. Μέχρι και ότι με έβγαλε (σ.σ. ως πιο δημοφιλή παίκτρια) ο τόπος καταγωγής του πατέρα μου είπαν» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη

Μετά το συγκεκριμένο απόσπασμα, μιλώντας για το παρασκήνιο της αποχώρησής της, ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε», Γιάννης Πουλόπουλος, ανέφερε πως η Ανθή Σαλαγκούδη είχε αφήσει ανοιχτούς τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πως όταν αποχώρησε έμαθε πως είχε δεχτεί 6.000 υβριστικά μηνύματα και απειλές.

Δείτε παρακάτω:

Η συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον Νίκο Γεωργιάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM