MasterChef: Η ανάρτηση του «Θείου Λεωνίδα» που μας τρέλανε

Ο «Θείος Λεωνίδας» του Masterchef ανέβασε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και χάρισε άφθονο γέλιο, τόσο με το σκίτσο καθ' αυτό, όσο και με τη λεζάντα που το συνόδευσε

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής Masterchef ήρθε για να μείνει και να μας χαρίσει για μια ακόμη φορά, αξέχαστες στιγμές. Οι συνεργοί στο «έγκλημα» Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς μας το εγγυώνται εξάλλου.

Το «δέσιμο» ανάμεσα στους τρεις σεφ και κριτές του ριάλιτι μαγειρικής είναι αναμφίβολο και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Μάλιστα, τα πειράγματα μεταξύ τους –εντός και εκτός κουζίνας– δεν είναι ουκ ολίγα, σκορπώντας άφθονο γέλιο τόσο στους διαγωνιζόμενους, όσο και στους τηλεθεατές.

Ο «θείος Λεωνίδας», όπως έχει πλέον καθιερωθεί, συχνά πυκνά δέχεται πειράγματα αναφορικά με το ύψος του μιας και βρίσκεται ανάμεσα σε... γίγαντες (βλ. Κοντιζά και Ιωαννίδη). Ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το αντιμετωπίζει με περίσσιο χιούμορ και δεν διστάζει πλέον να αυτοσαρκάζεται με αυτό. Και η αλήθεια είναι πως αυτή του η στάση αποκτά ολοένα και περισσότερο έδαφος, μιας και οι φανατικοί υποστηρικτές του αυξάνονται διαρκώς.

Έτσι, ο σεφ «εκμεταλλεύτηκε» αυτή τη συνθήκη και πόσταρε ένα σκίτσο το οποίο επιβεβαιώνει περίτρανα το πόσο ακομπλεξάριστος και χιουμορίστας είναι. Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο Θείος Λεωνίδας ανέβασε ένα χιουμοριστικό σκίτσο των τριών, όπου εκείνος στέκεται δίπλα τους με εμφανή τη διαφορά ύψους –υπερβολικά τονισμένη αν με ρωτάτε.

Ο σεφ συνόδευσε το συγκεκριμένο σκίτσο με την εξής λεζάντα, η οποία μας έκανε να γελάσουμε με την καρδιά μας και τα likes «έπεσαν» βροχή.

Ο σεφ έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Bruce Lee της κουζίνας, ο Ζαμπουνης του ριζότο και ο mad clip των κοντων... #masterchefgr @scontizas @ioannidispanos @tripylas σκίτσο @paparizospantelis».

Δείτε την ανάρτηση του διακεκριμένου σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM