MasterChef: Ο Βαρθαλίτης προβλέπει την πεντάδα του φετινού τελικού

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο περσινός νικητής του MasterChef, προβλέπει την πεντάδα του φετινού τελικού του ριάλιτι μαγειρικής

Το MasterChef βρίσκεται ήδη on air και μας έχει κερδίσει το ενδιαφέρον από το πρώτο κιόλας λεπτό. Κάτι το οποίο δείχνει και η τηλεθέαση του ριάλιτι μαγειρικής.

Και μπορεί να είναι υπερβολικά πρόωρο για να βγάλουμε συμπεράσματα και να εντοπίσουμε αυτούς που θα φτάσουν στον τελικό, ωστόσο, ο περσινό νικητής του MasterChef, μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», προχώρησε σε μια δική του πρόβλεψη/εκτίμηση.

Επομένως, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του Star, o Σταύρος Βαρθαλίτης προέβλεψε την πεντάδα του φετινού τελικού.

Αυτή είναι η πεντάδα του φετινού τελικού σύμφωνα με τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε πως οι πέντε διαγωνιζόμενοι που θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι:

Ο Νίκος Σκορδάκης «αν δεν κάνει πισωγυρίσματα». Η Μαργαρίτα η οποία «δείχνει αγάπη για αυτό που κάνει, το πονάει και θα το βγάλει μέχρι το τέλος». Ο Στέφανος «αν καταλάβει ότι ο στόχος του είναι η μαγειρική και όχι οι διαπροσωπικές σχέσεις». Ο Ιωάννης, «το λέω με βαριά καρδιά, έχει προφίλ νικητή αλλά έχει πολλά κατά, δεν ξέρει να ηρεμεί. Τον έβαλα στην πεντάδα μαγειρικά». Η Μαρία η οποία «αν και μικρή έχει δείξει ότι ξέρει κάποια πράγματα, βλέπω έναν χαρακτήρα αμερόληπτο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: Εσείς τι λέτε; Θα πέσει μέσα ο Βαρθαλίτης;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM