MasterChef: «Έπεσε» το twitter με τα σχόλια για τον Σχοινά Μαργαρίτη (pics)

«MasterChef» : Το χθεσινό επεισόδιο του reality μαγειρικής επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη. Καλεσμένος κριτής ήταν ο Ελληνας επίτροπος στην Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς και η αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Μαργαρίτης Σχοινάς και Βεστάγκερ δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών του MasterChef 4 στην ομαδική δοκιμασία, η οποία έγινε στο Ιδρυμα Πολιτιμού Σταύρος Νιάρχος.

Σαν... κανονικοί κριτές του MasterChef μαζί με τους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη έκριναν τα πιάτα ως προς την εμφάνιση και τη γεύση.

Η κυρία Βεστάγκερ δεν είχε κακό λόγο για κανένα πιάτο αλλά δεν έδειξε να ενθουσιάζεται και με κάποιο, ενώ ο Μαργαρίτης Σχοινάς αν και είχε έναν καλό λόγο για όλους και για όλα τα πιάτα δεν κατάφερε να κρύψει την προτίμησή του στο γλυκό της πράσινης ομάδας, μια μους σοκολάτα, με ελιά και ντομάτα.

Οι δύο καλεσμένοι κριτές του MasterChef οι οποίοι ομολογουμένως ήταν έκπληξη, πάντως ενθουσίασαν το κοινό του Twitter, που αδιαλείπτως σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο MasterChef 4.

Και ήταν αυτό που τους εντυπωσίασε; Το όνομά του. Αφορμή στάθηκε και το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, γνωστό πειραχτήρι, ο οποίος όπως και ο ίδιος είπε δεν... κρατήθηκε.

«Τώρα δε μπορώ, θα σκάσω θα το πω. Επειδή μου είστε και συμπαθής. Αυτό με το τραγούδι τώρα… Με όνομα Σχοινάς Μαργαρίτης είναι από το ποπ μέχρι το βαρύ λαϊκό. Καλύπτετε όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού».

Δείτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM