«Άγριες Μέλισσες»: O Βόσκαρης εκβιάζει τον Δούκα

Μεγάλες ανατροπές θα επικρατήσουν στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», καθώς ο Μάνος Βόσκαρης φαίνεται πως θα έρθει σε ρήξη με τον Δούκα Σεβαστό.

Ο Μάνος Βόσκαρης που έκανε «κόλαση» τη ζωή της πρωταγωνίστριας στις «Άγριες Μέλισσες», φαίνεται πως θα έρθει αντιμέτωπος και με τον Δούκα Σεβαστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Πρωινό», ο Μάνος Βόσκαρης μετακομίζει στο Διαφάνι.  Ο πρώην διευθυντής των γυναικείων φυλακών παίρνει τη θέση του Προύσαλη ως διοικητής της Χωροφυλακής.

Το χωριό φαίνεται πως δεν παίρνει με καλό μάτι τον Βόσκαρη και εναντιώνεται σε αυτή την απόφαση. Μάλιστα, ο Μάνος Βόσκαρης δεν σταματά εκεί. O ίδιος κάνει μια ιδιαίτερα  προκλητική εμφάνιση στο σχολείο, κατά τη διάρκεια μιας χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Ο δάσκαλος μαζί με τον Προύσαλη προσπαθούν να τον απομακρύνουν, αλλά μάταια.

Εκεί, ο Μάνος Βόσκαρης θα συναντηθεί με τον Δούκα Σεβαστό, προτείνοντας του να συμμαχήσουν για να εξοντώσουν την Ελένη. Οι δυο τους προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές που έχουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν.

Παράλληλα, ο Δούκας Σεβαστός εμφανίζεται διστακτικός στην πρόταση του Βόσκαρη σχετικά με την Ελένη, αν και ο ίδιος τη μισεί θανάσιμα.

Έτσι, ο Μάνος Βόσκαρης εκβιάζει τον Δούκα Σεβαστο, με ένα μυστικό.

Το μυστικό αυτό αφορά το θάνατο του πατέρα της Ελένης, που του είχε εκμυστηρευτεί ο αδελφικός του φίλος και γιος του Δούκα, Σέργιος Σεβαστός. Ο Μάνος Βόσκαρης λέει στον Δούκα πως αν δεν συμμαχήσουν, θα αποκαλύψει πως η οικογένεια Σεβαστού σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη, δηλητηριάζοντάς τον, για να πάρει τα χωράφια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM