«Άγριες Μέλισσες»: Ποια ηθοποιός θα βαφτίσει το παιδί του Κοντιζά;

Πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες» θα βαφτίσει το τρίτο παιδί του Σωτήρη Κοντιζά.

Γνωστή ηθοποιός που παίζει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» θα βαφτίσει το τρίτο παιδί του σεφ Κοντιζά που είναι κοριτσάκι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα έχουν ήδη δύο παιδιά την Αριάνα-Τσιχίρο και τον Kenji. Ενώ τώρα ήρθε να προστεθεί άλλο ένα μέλος στην όμορφη οικογένειά τους.

Ποια ηθοποιός θα γίνει νονά;

Η Δανάη Λουκάκη, που υποδύεται την Παγώνα στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι η νονά του τρίτου παιδιού του Σωτήρη Κοντιζά.

Η ίδια ήταν συγκάτοικος με τη γυναίκα του Δέσποινα στα φοιτητικά της χρόνια. Μάλιστα, στο σπίτι που ζούσε η Δανάη Λουκάκη με τη γυναίκα του Σωτήρη Κοντιζά, ζει πλέον όλη η οικογένεια του γνωστού σεφ.

Η γνωστή ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου.

 

Ο σεφ Κοντιζάς βλέπει «Άγριες Μέλισσες»

«Τις παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες γιατί σε αυτές παίζει μία πολύ καλή μου φίλη, η Δανάη Λουκάκη» είχε αναφέρει ο Σωτήρης Κοντιζάς σε παλιότερή του δήλωση.

Κοντιζάς: Οι δηλώσεις του για το τρίτο παιδί

«Είναι καλά το παιδάκι. Είναι ένα μικρό μωρό σε σχέση με τα δυο προηγούμενα. Γεννήθηκε 2.510 γραμμάρια. Θα έλεγα ότι μοιάζει σαν την Αριάνα με τα χρώματα του Kenji».

Ο σεφ δήλωσε πως ήταν μέσα και στον τοκετό της γυναίκας του. Ο ευτυχής μπαμπάς είπε χαρακτηριστικά: «Επιτρέπεται ένας συνοδός, λόγω μέτρων. Ήμουν μέσα στον τοκετό και αυτό θα το θυμάμαι καλά».

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM