«Άγριες Μέλισσες»: Όσα αποκάλυψε η Κουλούρη για τον ρόλο της Δόμνας (vid)

Η δραματική σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, απροσδόκητες εξελίξεις και νέα πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι και η Νεφέλη Κουλούρη η οποία μιλά για τον ρόλο της στο Διαφάνι ως «Δόμνα».

Η Νεφέλη Κουλούρη (Δόμνα) μιλά για το ρόλο που υποδύεται, αλλά και για τον Γιάννη Κουκουράκη (Κωνσταντή), με τον οποίο είναι ζευγάρι στη σειρά.

«Η Δόμνα είναι καλός άνθρωπος»

Η ηθοποιός μιλώντας στο Πρωινό, είπε για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες»: «Είμαι η Δόμνα Θέμελη, είμαι βέρα Λαρισαία, γόνος καλής οικογενείας, η οποία βρίσκεται ξαφνικά στο Διαφάνι και παντρεύεται με τη μεγαλύτερη οικογένεια του Διαφανίου, των Σεβαστών. Η Δόμνα είναι καλός άνθρωπος, είναι ιδιόρρυθμη, έχει μεγαλώσει σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό στάτους. Οπότε όλη της η οπτική βγαίνει μέσα από αυτό το πρίσμα. Αλλά η βάση της είναι καλή, δεν είναι κακιά. Γι’ αυτό πολλές φορές τη βλέπουμε λίγο σνομπ, προσπαθεί να προσαρμοστεί».

Συνεχίζοντας για τον αρραβωνιαστικό της, Κωνσταντή σημείωσε: «Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και συνάδελφος».

«Η σχέση μου με τη Μυρσίνη είναι εξαιρετική»

Και αμέσως μετά, διευκρίνισε: «Οι σκηνές βγαίνουν πολύ εύκολα και υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας. Η πεθερά δεν θα με δυσκολέψει καθόλου, η σχέση μου με τη Μυρσίνη είναι εξαιρετική».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο όπως ο Χάρης Σώζος με τόση εμπειρία στο χώρο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM