«Άγριες Μέλισσες»: Με αυτόν τον τρόπο πεθαίνει ο Θέμελης

Άλλη μια απώλεια θα συνταράξει το Διαφάνι και τις «Άγριες Μέλισσες», καθώς ο Σωκράτης Θέμελης πεθαίνει

Αυτό δεν αποτελεί καθόλου σύμπτωση στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς έχει βάλει το «χεράκι» του ο Δούκας και τον «πεθαίνει», έπειτα από την ανακάλυψη πως ο Θέμελης είχε βιάσει στο παρελθόν τον αδελφή του Ανέτ.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό» θα γίνει ένα τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Δούκας Σεβαστός θα συναντηθεί με τον Σωκράτη Θέμελη και μετά από λίγο ο Σωκράτης βρίσκεται νεκρός από καρδιακό επεισόδιο. Πως έχει συμβεί αυτό;

Ο Δούκας θα τον δηλητηριάσει, καθώς θα του ρίξει κάτι σε αυτό που πίνει. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ένας Σεβαστός προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχε σκοτώσει και ο Σέργιος τον Γιώργη, τον πατέρα των τριών Σταμίρενων.

Η Ανέτ όταν το μαθαίνει αυτό συγκλονίζεται. Φυσικά δε μιλάει. Αντίθετα θα δούμε τη Μυρσίνη, όταν της λέει ο Δούκας την πράξη του, μάλλον να συμφωνεί. Ο Μελέτης θα συγκλονιστεί με αυτή την εξέλιξη και θα είναι αυτός που θα υποψιαστεί τον Δούκα, γιατί γνωρίζει τι είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια με τον Γιώργη Σταμίρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM