«Άγριες Μέλισσες»: Νέος γιατρός εισβάλλει στη σειρά

Νέος γιατρός εισβάλλει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», φέρνοντας αλλαγές στη ζωή ενός εκ των πρωταγωνιστών.

Όσοι θυμόμαστε τον γιατρό Βασταρδή, ο οποίος συνδέθηκε ερωτικά με τη Θεοδοσία, θα χρειαστεί να τον ξεχάσουμε, καθώς ένας νέος γιατρός έρχεται να ταράξει τα νερά στις «Άγριες Μέλισσες».

Τον νέο ρόλο του γιατρού Αργυρίου θα υποδυθεί ο Θάνος Χρόνης, ο οποίος θα έχει άμεση σχέση με τον Μιλτιάδη, αφού θα προσπαθήσει να τον θεραπεύσει.

Η αποκάλυψη για το νέο χαρακτήρα που θα εισβάλλει στις «Άγριες Μέλισσες» έκανε «Το Πρωινό», κατά τη διάρκεια του οποίου ειπώθηκε χαρακτηριστικά:

«Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του Μιλτιάδη. Βλέπουμε ότι ο Μιλτιάδης είναι διαταραγμένος και γι’ αυτή τη ψυχική του κατάσταση ευθύνονται αυτά που έχει περάσει, αλλά και το ηλεκτροσόκ που ήταν δυστυχώς μια διαδεδομένη στους ψυχικά ασθενείς τη δεκαετία του 1960. Τον εξορκισμό δεν θα τον κάνει ο παπά-Γρηγόρης, αλλά ένα άλλο πρόσωπο. Παράλληλα όμως θα αλλάξει και φαρμακευτική αγωγή, θα τον αναλάβει ένας νέος γιατρός. Πρόκειται για τον γιατρό Αργυρίου τον οποίο συστήνει στον Μιλτιάδη η Ανέτ ως φίλο της. Δηλαδή δεν λέει στον αδερφό της ότι είναι γιατρός. Ο Αργυρίου θα προσπαθήσει να κάνει καλά τον Μιλτιάδη. Τον ρόλο αυτό θα υποδυθεί ο ηθοποιός, Θάνος Χρόνης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM