«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μιλτιάδης «τελειώνει» τον Νικηφόρο

Νέα κόντρα θα ξεσπάσει προσεχώς στις «Άγριες Μέλισσες» - Ο Μιλτιάδης θα καταστρέψει τον Νικηφόρο

Αν εξαιρέσουμε το περιστατικό με τον πυροβολισμό του Μελέτη, ο Μιλτιάδης θεωρείται ένας πράος και ήρεμος χαρακτήρας σε αντίθεση με τον σκληρό αδελφό του, Δούκα. Στις «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως θα δούμε μια νέα μάχη, καθώς ο Μιλτιάδης «τελειώνει τον Νικηφόρο».

Θείος και ανιψιός θα έρθουν σε σύγκρουση με φόντο τον συνεταιρισμό, ωστόσο το πλήγμα θα είναι πιο βαθύ, καθώς ο Μιλτιάδης θα δώσει την χαριστική βολή στον Νικηφόρο.

Ο Νικηφόρος κερδίζει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου και απαγορεύει στις αδελφές Σταμίρη να τον πλησιάσουν, γεγονός που βρίσκει αντίθετους μέχρι και τους Σεβαστούς. Όσο οι τρεις αδελφές θα μένουν μακριά από το παιδί, τόσο και εκείνος θα κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με όσα έμαθε στο Παρίσι από την Ασημίνα και τη συνέργεια στο φόνο του αδελφού του.

Ο Μιλτιάδης «δίνει» στον Δούκα τον Νικηφόρο

συνεταιρισμός άγριες μέλισσες

Ο Νικηφόρος κουβαλάει πολύ θυμό μέσα του μετά το διαζύγιο με την Ασημίνα, κάτι που βγαίνει στον συνεταιρισμό. Οι αγρότες ζητούν τη βοήθεια του Νικηφόρου, καθώς τα νέα επιχειρηματικά σχέδια του Δούκα δεν τους συμφέρουν, ωστόσο ο ίδιος δεν τους βοηθά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο Μιλτιάδης.

Ο Νικηφόρος φαίνεται να συνεχίζει στα βήματα του Δούκα και δέχεται όλες του τις κινήσεις, χωρίς να του φέρνει καμία αντίσταση.

Σύμφωνα με το «TiVi», ο Μιλτιάδης πλησιάζει τον Δούκα και του εκμυστηρεύεται πως πριν από χρόνια ο γιος του τον είχε καταδώσει σε αστυνομία και συνεταιρισμό. Ένα γεγονός που υποστήριζε πάντα ο Κωνσταντής, χωρίς αποδείξεις.

Δούκας άγριες μέλισσες

Ο Δούκας σοκάρεται. Δεν πτοείται, όμως, μέχρι να αποδείξει το αντίθετο. Φυσικά, δεν το καταφέρνει, καθώς πράγματι ο Νικηφόρος τον είχε προδώσει. Το ίδιο του το παιδί. Έτσι αποφασίζει να κινηθεί εκδικητικά, με το Νικηφόρο να ζει τον δικό του εφιάλτη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM