«Άγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην Ασημίνα

Άλλος άνθρωπος γίνεται ο Νικηφόρος στις «Άγριες Μέλισσες» - Κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην Ασημίνα για να μη βλέπει το παιδί

Ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο αναμένεται να δείξει ο Νικηφόρος στις «Άγριες Μέλισσες» απέναντι σε ένα άτομο που αγάπησε όσο κανένα άλλο, την Ασημίνα, κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της.

Γυρνώντας από το Παρίσι, ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα αλλά και σε όλη την οικογένεια των Σεβαστών πως παίρνει διαζύγιο και χωρίζει οριστικά από τη γυναίκα του.

Η Ασημίνα καταρρακωμένη γυρίζει στο πατρικό της, όπου την υποδέχονται η Δρόσω και η Ελένη. Η Δρόσω δεν διστάζει να της προτείνει να διεκδικήσουν μαζί το παιδί στο δικαστήριο.

Ασημίνα Δρόσω Σέργιος άγριες μέλισσες

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ασημίνας

Ο Νικηφόρος κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ασημίνας και κρατά κλειδωμένο στο σπίτι τον μικρό Σέργιο, για να μην μπορεί να τον δει η μητέρα του. Το γεγονός αυτό τον φέρνει σε ρήξη με όλη την οικογένεια των Σεβαστών, καθώς καταλαβαίνουν πως ο Νικηφόρος αντιδρά υπερβολικά. Μέχρι και η Αγορίτσα εναντιώνεται σε αυτή του την απόφαση, ενώ μέχρι τώρα κρατούσε μετριοπαθή στάση.

Η Ασημίνα βυθίζεται στη θλίψη με όλη αυτή την κατάσταση, ενώ ο μικρός Σέργιος ζητά συνέχεια τη μητέρα του, κάτι που εξαγριώνει τον Νικηφόρο, ο οποίος πλέον μάχεται μόνος του.

Ασημίνα άγριες μέλισσες

Το ζευγάρι στα δικαστήρια

Το θέμα της επιμέλειας του μικρού Σέργιου φτάνει στα δικαστήρια, με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να βρίσκονται σε διαφορετικά στρατόπεδα πρώτη φορά.

Το πρώτο μέρος της δίκης βρίσκει νικητή τον Νικηφόρο, καθώς με αρκετά αποδεικτικά στοιχεία καταφέρνει και κρατάει το παιδί μαζί του.

Η Ασημίνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Με ποιον τελικά θα καταλήξει ο μικρός Σέργιος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM