«Άγριες Μέλισσες»: O Δούκας πετάει την Πηνελόπη στο δρόμο

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», φέρνοντας αυτή τη φορά τη ρήξη ανάμεσα στον Δούκα Σεβαστό και την κόρη του Πηνελόπη. 

Μπορεί έως τώρα να μην είχαμε δει την Πηνελόπη να υψώνει ανάστημα, όμως ήρθε η ώρα πια να αλλάξει τη ζωή της.

Έχοντας πληγωθεί συναισθηματικά από τον Μελέτη, η Πηνελόπη παίρνει απόφαση να αλλάξει την προσωπική της ζωή. Υπεύθυνος γι' αυτήν την αλλαγή είναι ένας νέος χαρακτήρας στις «Άγριες Μέλισσες». Ο λόγος για τον Αλέξη Γραμματικό, που υποδύεται τον εισαγγελέα ο οποίος προσπάθησε να πάει κόντρα στον Δούκα Σεβαστό και να τον βάλει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο πατέρας της, ακούγοντας για το ειδύλλιο της Πηνελόπης με τον Αλέξη, την προειδοποιεί να το σταματήσει, για να μην εξελιχθούν άσχημα τα πράγματα.

Ωστόσο, εκείνη, πατώντας πρώτη φορά στα πόδια της, ρισκάρει τη σχέση με τον πατέρα της και συνεχίζει να είναι ζευγάρι με τον Αλέξη.

Τότε, σύμφωνα με το «tv o'clock», ο Δούκας Σεβαστός την πετάει στον δρόμο. Μάλιστα, της δηλώνει πως είναι μόνη της από εδώ και στο εξής, αφού δεν υπάκουσε τις εντολές του.

Η ίδια βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Αλέξη και μαζί αποφασίζουν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι.

Μάλιστα, τα αδέλφια της, Κωνσταντής και Νικηφόρος στέκονται στο πλευρό της και τη βοηθούν.

Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με τη Μυρσίνη και τον Μελέτη. Ο τελευταίος, συνειδητοποιώντας πως τη χάνει οριστικά, αρχίζει να της θυμίζει το παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM