«Άγριες Μέλισσες»: Η Ασημίνα είναι ο μεγαλύτερος έρωτας του Μπάμπη

Τρίγγου Βασιλώττος

Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και αναφέρθηκε στον έρωτα του Μπάμπη και της Ασημίνας.

Ο ηθοποιός, Γιάννης Βασιλώττος, που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς στο 7 μέρες tv, αλλά και για την πορεία του Μπάμπη.

Πόσο θα αλλάξει η ζωή του Μπάμπη στα επόμενα επεισόδια;
Ο Μπάμπης μετανιώνει για ό,τι έχει κάνει και θέλει χτίσει από την αρχή την σχέση με τον πατέρα του. Με την Ασημίνα, ό,τι και να γίνει, δεν θα σταματήσει να προσπαθεί, ελπίζοντας σε ένα ευτυχισμένο μέλλον μαζί της. Και ενώ είναι έτοιμος να φύγει μόνιμα από το Διαφάνι, καθώς αισθάνεται πως δεν υπάρχει κάτι πια να τον κρατά εκεί και προσπαθεί να ξεπεράσει το ότι δεν γίνεται να βρίσκεται δίπλα στην Ασημίνα, όπως θα ήθελε, η Ουρανία θα του ζητήσει να την βοηθήσει στη βιοτεχνία. Εκεί θα εργαστεί και η Δρόσω, οπότε θα έρθουν λίγο πιο κοντά και θα την παροτρύνει να τα βρει με την αδελφή της, αφήνοντας πίσω τους όσα τους χωρίζουν. Εκείνος θεωρεί ότι το πρόβλημα στο τρίγωνο Δρόσως-Ασημίνας-Νικηφόρου έγκειται στο ότι δεν έχει συγχωρέσει η μία την άλλη. Από εκεί πηγάζει η θλίψη που νιώθουν και οι δύο αδελφές. Η σχέση τους δεν μπόρεσε να ξαναβρεί τη χαμένη τους ζεστασιά.
Η Ασημίνα είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του

Είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του Μπάμπη. Στο μέλλον θα δούμε πώς θα προσπαθήσει να προχωρήσει, αν και θα ήθελε να είναι μαζί της. Ονειρεύεται η Ασημίνα να βρει την ευτυχία και το χαμόγελο που ψάχνει από τότε που τη γνώρισε, ενώ παράλληλα είναι πεπεισμένος ότι εκείνος θα μπορούσε να της το χαρίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM