Έλλη Κοκκίνου για Τζένη Μπότση: Ήξερα πολλά χρόνια όσα κατήγγειλε δημόσια

Έλλη Κοκκίνου Τζένη Μπότση

Στο «The 2night show» βρέθηκε καλεσμένη η τραγουδίστρια
Έλλη Κοκκίνου

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» βρέθηκε καλεσμένη η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κουμπάρα της και ηθοποιό Τζένη Μπότση και στις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν συνταράξει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό της Τζένης Μπότση, είπε: «Αυτό ξεκίνησε από τον πρωταθλητισμό. Η Τζένη Μπότση έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά και την ιστορία αυτήν την ήξερα πολλά χρόνια. Το έμαθα λίγα χρόνια αφότου τη γνώρισα. Ήταν κάτι πολύ βαρύ, και στους φίλους είναι πιο εύκολο να πούμε πράγματα που βιώνουμε. Το είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν θα τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε πάρα πολλά χρόνια και βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της, γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε. Το είχε αναφέρει και παλαιότερα, χωρίς να δώσει ονόματα κι ότι είναι κι άλλες κοπέλες. Το ετοίμαζε».

Όσο για το αν έχει συμβεί και στην ίδια κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας της, ανέφερε: «Εγώ δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο ποτέ κι ούτε έχω ακούσει στον χώρο τον δικό μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου. Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση κι άλλο ξέρω τι πάω να κάνω γιατί έχω κάποια σκοπιμότητα».

Τέλος, πρότεινε να δημιουργηθεί ένα σωματείο το οποίο θα είναι σε θέση να προστατεύει μελλοντικά θύματα σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM