Τάμτα: «Δεν έχω σχέδια να ξανακάνω οικογένεια»

Πάρις Κασιδόκωστας Τάμτα
© NDP

Η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πιθανότητα να παντρευτεί, για τη Eurovision αλλά και για τις νέες συνθήκες της πανδημίας.

Η ίδια ανέφερε αρχικά: «Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Νιώθω μια χαρά, μικρή. Κάνω τρεις φορές την εβδομάδα γυμναστική. Δεν κάνω διατροφή για να χάσω κιλά. Ίσα ίσα, δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου. Τρώω πάρα πολύ. Κάποτε μαγείρευα. Στη Γεωργία μαγείρευα πολύ. Εδώ στην Ελλάδα όχι, αλλά τώρα στην καραντίνα ξαναμαγείρεψα. Κάνω ένα ωραίο φαγητό από τη Γεωργία».

«Θα ξαναπήγαινα στη Eurovision»

«Θα ξαναπήγαινα, το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας ημέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση, γεμάτη με ανατροπές. Mε ένα καλό τραγούδι, θα πήγαινα. Αν μου έκανε ταυτόχρονα πρόταση η Ελλάδα και η Γεωργία, σίγουρα θα διάλεγα την Ελλάδα να εκπροσωπήσω».

«Δεν είναι στα σχέδιά μου ένας γάμος»

Σχετικά με το αν θα έμπαινε ξανά στη διαδικασία να παντρευτεί, η Τάμτα ανέφερε: «Δεν το έχω καθόλου στα σχέδιά μου να ξανακάνω οικογένεια, είναι σαν να έχω οικογένεια. Δεν κάνουμε με τον σύντροφό μου αυτές τις κουβέντες. Δεν κανονίζω τίποτα, βλέπουμε, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στη ζωή. Καλά λένε "ποτέ μη λες ποτέ"».

Ερωτηθείσα για το ποιος είναι ο λόγος που ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI και όχι στην Panik Records –λόγω της σχέσης της με τον Πάρι Κασιδόκωστα–, η τραγουδίστρια απάντησε: «Νομίζω ότι δεν χρειάζεται πολλή εξήγηση αυτό το πράγμαΕίναι δική μου απόφαση και τη στηρίζω». 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα