Πέτρος Φιλιππίδης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, μεταφέρθηκε εκτάκτως σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο το απόγευμα της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου 2021.

Ο ίδιος διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Υγεία», προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες να εξηγούν τον λόγο που λιποθύμησε. Ο ίδιος και η οικογένεια του βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων, τα οποία θα δείξουν την αιτία της λιποθυμίας.

Το περιστατικό έγινε στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, όταν λιποθύμησε μπροστά στη σύζυγό του. Πιθανολογείται πως ο λόγος του λιποθυμικού επεισοδίου είναι τα πολλά τηλεφωνήματα που δέχθηκε, προκειμένου να τοποθετηθεί για το εξώδικο που έστειλε στα ΜΜΕ.

Το εξώδικο

«Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας. Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φιλιππίδης.

«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο. Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου» καταλήγει.

εξώδικο φιλιππίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM